2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نی نی سایت این آقا داره بهم پیام میده رفته توی تایپک های سال ۱۴۰۰ من و داره از هر روشی سعی میکنه که باهام چت کنه لطفا پیگیری کنید اینجا سایت دوست یابی نیست عکس برات می زارم عکس پیاماش خودت هم بری توی تایپ دلتنگم سال ۱۴۰۰ با کراتین مو پیدا میکنی پیامش رو @niniyar امشبم پیام داده میگه کجایی چرا نیستی همین جا لینگ عکس هارو میزارم باید بگم من توی تایپک هام پیام میده چون دیده درخواست دوستیش رو رد میکنم توی پروفایلم ایشون همونی بود که اون سری هم گفتم عکس شهیدا رو گذاشته سر پروفایل چند نفرم اون تایپک که تعطیل شد گفتن درخواست دوستی داده ولی پیگیری نشد لطفا پیگیری کنید من عضو قدیمی سایتم درسته خیلی فعال نیستم ولی دوست ندارم با مردی که ۳ هفته هست عضو شده مقایسه بشم که به کامنت من توجه نشده دوباره میگم اینجا سایت دوست یابی نیست

سلام.رسیدگی میکنم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نی نی سایت این آقا داره بهم پیام میده رفته توی تایپک های سال ۱۴۰۰ من و داره از هر روشی سعی میکنه که ...

@niniyar عکس از کامنتاش رو همین جا میزارم لطفا پیگیری کنید