2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

159 بازدید | 13 پست

تقریبا دو سه هفته هست که با نامزدم و خانوادش برای بار چندم بحثمون شده 

من واقعا از ته دلم میخام که این رابطه تموم بشه درسته عقد کردیم ولی اگه ضرر هم میکنم مهم نیست 

درسته بابام میگه پسره خوبه موقعیت اجتماعیش خوبه ولی با کارای خودش و خانوادش اصلا علاقه ای به شروع زندگی باهاش ندارم کلا پشیمون شدم و اصلا دوستش ندارم ، سرد شدم به این رابطه و ذوق و شوقی ندارم مثل بقیه عروسا اینم بگم که ۱۸ سالمه واقعا نمیدونم چیکار کنم زندگیم رو یه نقطه گیر کرده نه میتونم جلو برم نه میتونم به عقب برگردم ...

قصدمون برای طلاق جدی بود ولی بقیه گفتن بازهم بهش فرصت بده اگه بازهم اذیت شدی ما خودمون تمومش میکنیم و فلان 

تروخدا ... دیگه نمیدونم چیکار کنم پشیمون. ترینم و آرزوم شده جدا شدن ازش حتی نذر هم کردم😭 امیدوارم یه اتفاقی بیفته که قبل عروسی جدا شیم تروخدا دعا کنید دیگه طاقت ناراحتی و افسردگی ندارم

باهم مهربون باشید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برید پیش مشاوره آخه مشکلاتتون رو نگفتی ولی اگه فکر میکنی دوسش نداری و انقدر سنت کمه جدا شو

مشاوره رفتم

گفتم علاقه ای بهش ندارم گفت الان جدا بشی بهتره تا بعداً تو زندگیت مشکل داشته باشی 

ولی خانواده همش میگن یه فرصت دیگه بهشون بده 

آبرومون می‌ره 

خودت اذیت میشی 

تا آخر عمرت میگن طلاق گرفتی 

خودم هیچی برام نیست 

جز آرامش روحیم که الان هیچی ندارم 

خوب جدا شو چرا منتظرید 

منم همینو میخام ولی بقیه نمیخان 

نامزدم پسر عمومه 

بقیه عموهامون میگن یه فرصت دیگه به خودتون بدید اگه بازهم اینجوری شد ما خودمون طلاقتو میگیریم 

چمیدونم میگن زشته آبرومون می‌ره خودت اذیت میشی فردا همه نگاه‌ها روت سنگین میشه

اوایل هر رابطه‌ای کمی مشکل هست..تلاش کن شاید رفع شد

آره مشکلات قابل حله 

اینکه هرکاری میکنم نمیتونم دوستش داشته باشم چی ...

و یسری چیز دیگه که تو مدت عقد از اخلاقای خودش و خانوادش فهمیدم که تا آخر عمرشون هم قابل تغییر نیست

مشاوره رفتم گفتم علاقه ای بهش ندارم گفت الان جدا بشی بهتره تا بعداً تو زندگیت مشکل داشته باشی  ...

ببین باید پای تصمیمی که میگیری بایستی.خودت ببین انقدر قوی هستی که به قول خانوادت بهت بگن مطلقه 

باید واسه خودت هدف تعیین کنی نه اینکه بعد طلاقت بشینی افسرده بشی.بگو میخوام درس بخونم آیندمو بسازم اونا رو از تصمیمت مطمئن کن نه اینکه فکر کنن خودتم مرددی 

برای سلامتی همه پدر و مادرها صلوات🌷🌹
ببین باید پای تصمیمی که میگیری بایستی.خودت ببین انقدر قوی هستی که به قول خانوادت بهت بگن مطلقه  ...

درسته 

من آدم قوی نیستم 

ولی حاضرم بهم بگن مطلقه ولی کنار کسایی که بدم ازشون میاد زندگی نکنم💔🥲

درس هم میخوندم با این کارتون اونم نمیتونم انجام بدم ولی اگه جدا بشیم تمام تمرکزم میزارم رو درس و دانشگاه

سلام عزیزم خوبی 

گلم تاپیکات همه در مورد یه موضوع بود 

حالا شما مشاوره برو 

اما منم نظرمو میگم بهت 

ب نظرم جدا شو. تو از الان انقدر فکرت درگیر درسو زندگیته اگه جدا نشی بعدا همیییشه حسرت میخوری 

مثل خودم 

من تورا تو وجودم تحسین کردم

چون همینکه شجاعی، و این احساساتت رو برای بقیه و خانوادت بیان کردی یعنی قوی هسی 

من الان هنوز بعد پنج سال ازدواج و عروسی دارم حسرت میخورم که چرا ازدواج کردم. چرا جدا نشدم. مگه چی میشد اگه جدا میشدم‌ 

و این حس هنوزم باهامه.

تو دوران عقد و نامزدی چندین بار به فکرش افتادم اما جرئت بیانش را نداشتم‌ 

خیلی ناراحتم

من اصلا ب درد ازدواج نمیخوردم. 

منم مثل تو دلم میخواست برم دانشگاه 

برم خوابگاه 

تو رشته مورد علاقم درس بخونم 

اما حسرت همه اینا به دلم موند 

خودمو به خودم مدیون کردم

خاک بر سرم کع حداقل یکسال دیگه پشت کنکور نموندم و درس نخوندم . خیلی ضعیف بودم 

خیلی 

تو مثل من نشو خواهشا 

خوب فکراتو بکن 

تا بیشتر ازین بهم وابسته نشدین . 

سلام عزیزم خوبی  گلم تاپیکات همه در مورد یه موضوع بود  حالا شما مشاوره برو  اما من ...

دقیقا منم میترسم تا آخر عمرم حسرتشو بخورم 🥲💔 من به احترام نظر بزرگترا بازم کوتاه اومدم قرار شده یکی دوماه بهش فرصت بدم اگه بازهم نتونم تو این مدت بهش دل ببندم قطعا تمومش میکنم چون همچنین زندگی رو نمی‌خوام 💔🥲 آرزوهام علایقم و سلیقم اصلا با اون یکی نیست و قشنگ میتونم پیش بینی کنم مشکلاتی که در آینده میتونیم داشته باشیم ، مامانش برای عقد خیلی عجله میکرد شاید اگه عقد نکرده بودیم خیلی وقت پیش جدا میشدم ...

و من یه شانس دارم اونم اینه که همه با جدا شدن مون موافقن و حق رو به من میدن ولی بازهم میگن فرصت بده چون تو دختری فلانی عقد کردی زشته بعدا نگاه مردم روت سنگین میشه و .... همین حرفا باعث شده تردید داشته باشم 😭😭😭