2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا شرایط گذشته شما خوب نبوده... ریشه داره در دوران قبل ازدواجتون... حتما باید برید مشاوره در غی ...

درسته

تپش قلب و نفس تنگي هم ميگيرم بخاطرش

صبح ها هم با سردرد بيدار ميشم

سلام ، اگر به تازگی دچار این مشکل شدید ، بهتره دیگه اخبار و سریال و فیلم با موضوعات ترسناک ، حوادث ، هیجانی نگاه نکنید و از گوش کردم به آهنگ و موسیقی با کلام   خودداری کنید . به موزیک های بدون کلام آرام بخش گوش کنید. 

چای و قهوه مصرف نکنید 

از گل گاو زبان و بابونه و دیگر دم نوش های آرامش بخش استفاده کنید . 

مطمعن بشید که کمبود ویتامین نداری ، بخصوص آهن و ویتامین گروه B ( آمپول نوروبیون خارجی خیلی کمک می‌کنه به ریلکس شدن اعصاب). 

تا هفت روز ، یک تشت آب رو دو قاشق غذا خوری نمک بریزید ، پاهاتون رو تا مچ داخل اون قرار بدید تا انرژی های منفی تون خارج بشه ، زمان ۱۵ دقیقه و بعد پاها رو با آب شستشو بدید . 

سه نوبت در روز تنفس عمیق شکمی انجام بدین ، به شکلی که موقع دم شکم بیاد بالا ( مثل نوزادان ) 

موفق باشید ، دو ثانیه مکث و بعد بازدم از دهان به آرامی ، در تمام طول مدت تنفس ، روی خود تنفس تمرکز داشته باش ‌‌، هر سری ۱۰ بار