کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
عرق یونجه مولتی ویتامین پودر سنجد مخمرآب جو همه همه چی کوفت کردم چاق نمیشم اح
یه صلوات برای حاجتم بفرستین گدای دعاهاتونم خواهش میکنم . 💫گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باور ها نشست،نوشدارویی، شرابی، شیونی...شعری به کارش میکنیم؛ دل که چرکین شد چکارش می کنیم...؟💔
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
واقعا 😬😂 چیکار کنم بالا نمیره ولی خداروشکر خیلی نشون نمیده
یکی دو کیلو اضافه کنی خوب میشی
عید نزدیکه شیرینی شکلات زیاد بخور 😵💫😂
خدا میدونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو میفهمید