2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

89 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من یه درس مهم و نتونستم انتخاب واحد کنم توی حذف و اضافه ظرفیت میدن؟

و اینکه من دوتا درس اضافه بر چارت درسیم برداشتم ممکنه امتحانشون با یه درس دیگه تو یه ساعت بیفته؟

امتحان نه یک زمان نیست بعیده ولی حذف و اضافه بله میشه اضافه کرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ظرفیت میدن،حتی اگه گیرتم‌نیاد اخرسر میری به اموزش میگی برات برداره همینجوری بدون رعایت پیش نیاز ...

نه پیش نیاز رعایت کردم ،یکیش فقط زبان پیش نیاز میخواست من چون زبانم خوبه اهمیت ندادم اخه استادشم خیلی خوب بود

۸۰ درصدش تغییر نمیکنه شاید ۲۰ درصد با توجه به اونا بچین

ممنونم،فقط از کجا بفهمم کدوم درسارو علاوه بر چارت میتونم بردارم و مشکل ساز نمیشه؟مثلا من الان ی زبان و ی درس تخصصی برداشتم ک برای ترم بالاترن

ممنونم،فقط از کجا بفهمم کدوم درسارو علاوه بر چارت میتونم بردارم و مشکل ساز نمیشه؟مثلا من الان ی زبان ...

توچارت نوشته کنارشون پیش نیازش رو اگه پیشنیاز رو پاس کردی میتونی برش داری البته همه درسا پیش نیاز نیستن

توچارت نوشته کنارشون پیش نیازش رو اگه پیشنیاز رو پاس کردی میتونی برش داری البته همه درسا پیش نیاز نی ...

مثلا زبان تخصصی پیش نیازش زبان انگلیسی ولی من چون زبانم خوبه اول تخصصیو برداشتم اشکال داره؟