azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 عنوان دانشگاه ازاد 89 بازدید | 12 پست سلام بچه ها من یه درس مهم و نتونستم انتخاب واحد کنم توی حذف و اضافه ظرفیت میدن؟و اینکه من دوتا درس اضافه بر چارت درسیم برداشتم ممکنه امتحانشون با یه درس دیگه تو یه ساعت بیفته؟ 1400/11/16 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64727 امتحان نه یک زمان نیست بعیده ولی حذف و اضافه بله میشه اضافه کرد ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
parna___ عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 2895 اره ظرفیت میدن،حتی اگه گیرتمنیاد اخرسر میری به اموزش میگی برات بردارههمینجوری بدون رعایت پیش نیاز درس برداشتی؟؟؟ از هر طرف که رفتم،جز وحشتم نیفزود...
مامانی_ماهانم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 7618 ظرفیت که میدن بعدم تاریخ امتحان رو نوشته همون روز انتخاب واحد باید چک میکردی بعد تو انتخاب واحد اول درسای مهم بگیر تا ظرفیت دارن که به مشکل نخوری
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 اره ظرفیت میدن،حتی اگه گیرتمنیاد اخرسر میری به اموزش میگی برات برداره همینجوری بدون رعایت پیش نیاز ... نه پیش نیاز رعایت کردم ،یکیش فقط زبان پیش نیاز میخواست من چون زبانم خوبه اهمیت ندادم اخه استادشم خیلی خوب بود
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 ظرفیت که میدن بعدم تاریخ امتحان رو نوشته همون روز انتخاب واحد باید چک میکردی بعد تو ان ... اخه میگن اون تاریخ تغییر میکنه
مامانی_ماهانم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 7618 اخه میگن اون تاریخ تغییر میکنه ۸۰ درصدش تغییر نمیکنه شاید ۲۰ درصد با توجه به اونا بچین
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 ۸۰ درصدش تغییر نمیکنه شاید ۲۰ درصد با توجه به اونا بچین ممنونم،فقط از کجا بفهمم کدوم درسارو علاوه بر چارت میتونم بردارم و مشکل ساز نمیشه؟مثلا من الان ی زبان و ی درس تخصصی برداشتم ک برای ترم بالاترن
مامانی_ماهانم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 7618 ممنونم،فقط از کجا بفهمم کدوم درسارو علاوه بر چارت میتونم بردارم و مشکل ساز نمیشه؟مثلا من الان ی زبان ... توچارت نوشته کنارشون پیش نیازش رو اگه پیشنیاز رو پاس کردی میتونی برش داری البته همه درسا پیش نیاز نیستن
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 توچارت نوشته کنارشون پیش نیازش رو اگه پیشنیاز رو پاس کردی میتونی برش داری البته همه درسا پیش نیاز نی ... مثلا زبان تخصصی پیش نیازش زبان انگلیسی ولی من چون زبانم خوبه اول تخصصیو برداشتم اشکال داره؟
مامانی_ماهانم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 7618 مثلا زبان تخصصی پیش نیازش زبان انگلیسی ولی من چون زبانم خوبه اول تخصصیو برداشتم اشکال داره؟ بله😑حذفش میکنن برات