2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کدوم شهرید پیش کدوم دکتر رفتید 

من دوره بارداریم میرفتم بیمارستان لاله دکتر مرتضوی زاده.

بعد یه چند جلسه رفتم پیش دکتر صفایی از دکترای بیمارستان امام.

ولی دو سال میرم پیش انوشیروانی تو فیروزگر.

تهران

پیش دو تا دکتر اول دو دوره کورتن مصرف کردم.

نتیجه نداشت.

پیش انوشیروانی یه دوره تزریق دارو داشتم ، خداروشکر موثر بود.

الان بعد سالها پلاکتم شده صدهزار

من دوره بارداریم میرفتم بیمارستان لاله دکتر مرتضوی زاده. بعد یه چند جلسه رفتم پیش دکتر صفایی از دکت ...

خداروشکر من تاحالا درمان نداشتم میخواستم ی دکتر خوب پیدا کنم چون نگران هستم زمان ک خواستم باردار شم ب مشکل نخورم یعنی بیشتر استرس بارداری دارم 

دقیقا منم دکتر سوم بخاطر بارداری رفتم. من سر بارداری اولم مردم و زنده شدم از استرس. دکترها هم بدتر ...

من معمولا تو هفتادو هشتادم اما بعضی وقتا شصت هم اومده نمیدونم همیشه متغیره و بالا پایین میشه اما اصلا از نود بالاتر نمیره

من معمولا تو هفتادو هشتادم اما بعضی وقتا شصت هم اومده نمیدونم همیشه متغیره و بالا پایین میشه اما اصل ...

باز خوبه

من تک رقمی هم میشد .

تو بارداری همش ۲۰ هزار بود.

تازه قرص هم میخوردم.

حتما قبل بارداری اقدام کن برای درمان.

بیمارستان فیروزگر میدان ولی عصر.

انوشیروانی دکتر خوبی و خوش اخلاق

باز خوبه من تک رقمی هم میشد . تو بارداری همش ۲۰ هزار بود. تازه قرص هم میخوردم. حتما قبل بارداری ...

اره دیگه‌چون خود بارداری باعث کاهش هم میشه دیگ این بیماریم باشه ک هیچی مرسی عزیزم بابت معرفی