2777
2789
عنوان

سلام به همگی

185 بازدید | 8 پست

بچه ها یه نظر سنجی دارم پسرم سه سال و نیمه هست از اول شیطون بود کتک می‌زد من با وجود بارداری همش دنبالش راه میرفتم مواظبش بودم حتی الآنم مواظبم کاری نکنه اما تا شیطونی کنه همه صداشون درمیاد درصورتیکه بقیه نوه ها هم شیطونی میکنم و کتک میزنن اما تا صدای کسی میاد میگن بچه من بوده درصورتیکه خیلی وقتا شده پسرم پیشم نشسته صدای گریه اومده میگن بچه توعه بعد میبینن اینکه اینجاست!دیروز پدرشوهرم زد تو سرش به خاطر شبطونیش خیلی بچم ناراحت شد اونوقت بقیه نوه هاشو اصلا کاراشونا نمی‌بینه چندبار بچم با بچه جاریم دعواش شده اون زده بچه منم زده به جا اینکه یا هر دو را دعوا کنه یا هیچکدوما بچه منا دعوا کرده منم تصمیم دارم دیگه نرم خونشون چون خیلی این اتفاق تکرار شده و بار اولشون نیست .شما جای من بودید چیکار میکردید؟ بهشونم گوشزد کردم جواب الکی میدن مثلاً بچه باید ادب بشه یا خب اون دختره این پسره یا همشونا یه اندازه دوست داره و... رفتارشون تغییر نکرده

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود
نرو😐

مختصر و مفید مشکل اونجاست که با جاری تو یه خونه با مادرشوهر و خواهرشوهر توی یک کوچه هستیم شغل شوهرم با باباش یه جاس و خلاصه ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مختصر و مفید مشکل اونجاست که با جاری تو یه خونه با مادرشوهر و خواهرشوهر توی یک کوچه هستیم شغل شوهرم ...

وای خدا چی میکشی تو 

ولی خب جواب بده دیگه وقتی بچت کاری نکرده چرا میندازن گردنش😐💔

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

سلام 

من هم تو کودکی همینطور بودم و خیلی روم تاثیر بد گذاشته بود تا یک مدت  ، تا یه چیزی میشد نوه های دختری رو کاری نداشتن و من که تنها نوه پسری بودم دعوا میکردند . 

یه راهکار میگم به شما انجام بدین : 

تو اینترنت جستجو کنید : 

تعویذ جامع

و اون تصویر که آبی رنگ هست و بزرگ نوشته علی رو چاپ کنید تو سایز کوچیک، بدین عکاسی براتون پرس کنه که آب نخوره خراب بشه .بعد یک عدد تو جیب پسرتون قرار بدین و یک عدد هم پیش خودت باشه قبلش هم نیست کن که همه با پسرت خوب باشم . البته این خیلی مهمه که شما و همسرت همیشه هواس تون بهش باشه.   

البته اگر تهران هستید ، امام زاده صالح تجریش ، درست نزدیک ورودی امام زاده از تو بازار تجریش ، دو سه تا فروشگاه مهر و تسبیح هست که اونها همه سایز دارند . 

بگید تعویذ جامع پیر مهر یا حاج آقا نباتی یا حاج آقا قنبری رو میخواهم . 

موفق باشید .

وای خدا چی میکشی تو  ولی خب جواب بده دیگه وقتی بچت کاری نکرده چرا میندازن گردنش😐💔

جواب میدم محترمانه اما چه فایده 

سلام  من هم تو کودکی همینطور بودم و خیلی روم تاثیر بد گذاشته بود تا یک مدت  ، تا یه چیزی ...

عزیزم این چی هست؟