2777
2789
عنوان

اومیکرون یا سرماخوردگی؟؟؟؟!🤕🤕

727 بازدید | 70 پست

از دیروز گلو درد شدید دارم جوری ‌که از خواب بیدارم کرد😕

بدن دردم همینطور 

شربت دیفن هیدرامین خوردم و مسکن استامینوفن 

راه خونگی برای زودتر بهتر شدن گلو نمیدونین؟🥺🥺

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل ما همه گرفتن بچه منم ۹ ماهشه یکم سرفه میکنه خیلی میترسم

به خدا منم خیلی میترسم 🥺

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
ابجی گلم انشاالله بهتر بشی . سرفه هم داری؟

آره گاهی 

ولی گلوم شدیده آب جوش میخورم نیم ساعت خوب میشم باز برمیگردم سر خونه اول🤕

امیکرونههعععع برو دکتر منم همین علائمو داشتم امیکرون بود خیلی شبیه سرماخوردگیه

🥺🥺🥺🥺😭

منم حال تو رو دارم بخدا دارم میمیرم 

اومدم تو یه اتاق درو بستم ماسکم زدم 

گلوم خشکه 

بینی کیپه

سر درد شدید داشتم دیشب طوری بود نتونستم بشینم از درد یه قرص سردرد خوردم سرم خوب شد ولی از دیشب تا صبح نزدیک ۷ یا ۸ باره دارم  بیدار میشن اینقدر که اذیتم

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 
آره گاهی  ولی گلوم شدیده آب جوش میخورم نیم ساعت خوب میشم باز برمیگردم سر خونه اول🤕

ابجی گلم منم از شدت. سرفه گلوم دردگرفته بود دیروز یکی از ابجیا گفت اویشن وپونه کوهی باهم دم کنم وبانبات بخورم .خوردم معجزه شد سرفه ام خوب شد گلو دردمم تا خدودی خوب شد . بدن درد هم داری؟