pilipiti مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4608 عنوان کدوم بانکا بدون سپرده وام میدن؟؟؟ 93 بازدید | 6 پست ؟؟؟ 1400/11/16 | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dezire65 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 4819 اصولا این موقع سال دیگه وام نمیدن.ولی این طرح وام بدون ضامن که دولت اعلام کرده رو بعضی بانکا دارن ثبت نام میکنن اطلاعات دقیقش رو نمیدونم بازنشستگان آموزش پرورش که تشکیل پرونده دادن. دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
dezire65 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 4819 بانک سپه سر بزنید ما هفته پیش وام گرفتیم اما پروندمون از یک ماه پیش باز شده بود.امیدتون به خدا باشه عزیزم ما هم این مدت خیلی گرفتاریم.ذکر یا جوادالائمه رو زیاد بگو.انشاا... گره از مشکلتون باز میشه. دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
pilipiti مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4608 بانک سپه سر بزنید ما هفته پیش وام گرفتیم اما پروندمون از یک ماه پیش باز شده بود. امیدتون به خدا باش ... فداتشم ممنون عزیزم بانک سپه رفتم ولی سپرده میخواد حتی ۵تومن نمیده رفتم سوال کردم خیلی بانکا با اعتبار سنجی وام میدن
dezire65 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 4819 فداتشم ممنون عزیزم بانک سپه رفتم ولی سپرده میخواد حتی ۵تومن نمیده رفتم سوال کردم خیلی ... اره میدونم خودم این چند ماه تمام بانکا رو زیر و رو کردم ما هم سپرده نداشتیم.خدا ازشون نگذره که فقط با سفارش و پارتی بازی کار مردم رو راه میندازن.با چشم خودم دیدم که میگم😔 دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
pilipiti مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4608 اره میدونم خودم این چند ماه تمام بانکا رو زیر و رو کردم ما هم سپرده نداشتیم. خدا ازشون نگذره که فقط ... چجوری راحت سرشونو میزارن زمین ما لنگه ۵تومن ۱۰تومنیم ولی بعضیا تا اشاره کنن براحتی وام میگیرن
dezire65 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 4819 چجوری راحت سرشونو میزارن زمین ما لنگه ۵تومن ۱۰تومنیم ولی بعضیا تا اشاره کنن براحتی وام میگیرن 😔😔😔 دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖