2777
2789
کنکور که ثبت نام کردم ولی فرهنگیان نمی خواستم حالا سوالتون بپرس شاید بدونم. 

من امسال اگه خدا بخواد میخوام برم فرهنگسان

میخواستم بدونم برای دانشگاه فرهنگیان موقع ثبت نام کنکور باید فرهنگیانو ثبت نام کنیم یا نه هر موقع جوابای کنکور اومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منننننننن

میدونم با نام کاربریم شب بیداریها و دعواها و داغ دل خیلیاتونو تازه کردم🤭😑باور کنید منم یع زخم خوردم پس فحش ندین😁😤تازشم هنوز خواهرشومل نشدم خداروشکر😎💃کاربری سوممه🥺توی تاپیکای دعوای عروس و خوارشوهر و عروس و مادرشوهر تگم کنید تا خشتک قوم شوهرو بکشم رو سرشون😤😂والا😒طفلک عروس مظلوم چ گیری کردع🥺😜خلاصه کع کرونا با همه بدیاش یادمون داد اگ فاصلمونو با خیلیا حفظ کنیم،سالم تریم😪👐به امید اینکه به زودی زود این ویروس کع انگاری از اقوام شوهره🤪،کوله بارشو ببنده و گورشو گم کنه😷🤲
منننننننن

من امسال اگه خدا بخواد میخوام برم فرهنگسان

میخواستم بدونم برای دانشگاه فرهنگیان موقع ثبت نام کنکور باید فرهنگیانو ثبت نام کنیم یا نه هر موقع جوابای کنکور اومد

من ک کلا ناامید شدم،شرایط مالیم جوری نیست ک بتونم کتاب تست بگیرم یا موسسه ثبت نام کنم..ب کلی قید آرزوهامو زدم:)

میدونم با نام کاربریم شب بیداریها و دعواها و داغ دل خیلیاتونو تازه کردم🤭😑باور کنید منم یع زخم خوردم پس فحش ندین😁😤تازشم هنوز خواهرشومل نشدم خداروشکر😎💃کاربری سوممه🥺توی تاپیکای دعوای عروس و خوارشوهر و عروس و مادرشوهر تگم کنید تا خشتک قوم شوهرو بکشم رو سرشون😤😂والا😒طفلک عروس مظلوم چ گیری کردع🥺😜خلاصه کع کرونا با همه بدیاش یادمون داد اگ فاصلمونو با خیلیا حفظ کنیم،سالم تریم😪👐به امید اینکه به زودی زود این ویروس کع انگاری از اقوام شوهره🤪،کوله بارشو ببنده و گورشو گم کنه😷🤲
 من امسال اگه خدا بخواد میخوام برم فرهنگسان میخواستم بدونم برای دانشگاه فرهنگیان موقع ثبت نام ...

نه اول باید جوایا بیاد،بعد

من ک کلا ناامید شدم،شرایط مالیم جوری نیست ک بتونم کتاب تست بگیرم یا موسسه ثبت نام کنم..ب کلی قید آرز ...

منم دوتا  کتاب تست از تبادل کتاب توی انقلاب گرفتم 

بقیشم میرم کتابخونه محل دارن اونجا 

شمام اگه میخوای کتابخونه محلتون حتمن داره برین اونجا

من امسال اگه خدا بخواد میخوام برم فرهنگسان میخواستم بدونم برای دانشگاه فرهنگیان موقع ثبت نام ...

نه ولی برای پیام نور و غیر انتفاعی و گروه هنر و زبان و دانشگاه امام صادق می پرسه می خوای شرکت کنی یا نه. 

عشق فقط خدا
منم دوتا  کتاب تست از تبادل کتاب توی انقلاب گرفتم  بقیشم میرم کتابخونه محل دارن اونجا&nbs ...

چند ساعت میخونی؟؟موسسه رفتی؟فکر میکنی پذیرش امسال آسونه یا سخت؟؟

من ک کلا ناامید شدم،شرایط مالیم جوری نیست ک بتونم کتاب تست بگیرم یا موسسه ثبت نام کنم..ب کلی قید آرز ...

نگاه کن کتاب تست برای آشنایی با نحوه سوالات که البته همون طور که اسی گفت می تونی بری کتاب خونه برای کلاس هم می تونی از آموزش های آلا استفاده کنی تازه خیلی از موسسات بخشی از آموزش هاشون رو رایگان به عنوان نمونه می زارن ببین کلی راه هست پس ناامید نشو تازه اپلیکیشن گاجینو هم هست که تمام کتاب های گاج در اختیارت می زاره البته یک هفته اول رایگان بعدش یک حق اشتراک خیلی کمی می گیره آموزش هم داره که خودت می تونی تو همون مدت رایگان ببینی اگر خواستی اشتراک بگیری

عشق فقط خدا