2777
2789
عنوان

ازدواج

199 بازدید | 11 پست

به نظرتون تو ازدواج چقدر مهمه که تناسب باشه بین  مادر و پدر پسر با خانواده دختر از لحاظ تحصیلات و نحوه ی حرف زدن و منطقه(بالاشهر ،پایین شهر) زندگیشون؟ 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ما که نبود اصصصصلا.باشه بهتره ولی خب واجبم نیست گاهی بعضی ها تحصیل کرده نیستن یا منطقه پایینی ا ...

دقیقا من نظرم همینه 

ولی میترسم اشتباه باشه طرز فکرم☹

میتونم بپرسم شما از این لحاظ بالاتر بودید یا طرف مقابلتون؟

تو زندگیتون مشکلی نداشتید سر این مسائل؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
بستگی به اخلاق طرف داره بعضیا میرن یکی از خودشون خیلی پایین تر میگیرن که هی مسخره کنن و تو سرش بزنن

منظورم بود از یه سری لحاظ اقتصادی و اینا خانواده دختر بالاتر باشن 

دقیقا من نظرم همینه  ولی میترسم اشتباه باشه طرز فکرم☹ میتونم بپرسم شما از این لحاظ بالاتر بود ...

ما خانواده هامون تفاوت داشتن هم منطقه ی زندگی و هم فرهنگی،الان من نمیتونم حرف حالیشون کنم چون واقعا همونقدر میفهمن

دقیقا من نظرم همینه  ولی میترسم اشتباه باشه طرز فکرم☹ میتونم بپرسم شما از این لحاظ بالاتر بود ...

من خانوادم تحصیلاتشون فوق لیسانس بود جفتشون...خانواده همسرم مادرش دیپلمم فک نکنم داشته باشه ولی پدرش مییییگن لیسانس خدا می‌دونه.محل زندگیمون هم خیلی فرق داشت ما بالاشهر اونا وسط شهر.نمیتونم بگم گاهی حسرت نمیخورم که چرا طرف خودم ازدواج نکردم.مخصوصا که خودمم خونم وسط شهر شد.واقعا گاهی حسرت میخورم... اما خانواده همسرم از نظر فرهنگ کلی اذیتم نمیکنن.یعنی شاید نظرامون خیلی فرق داره ولی هرکی زندگی خودشو داره.تازه من تو یه موردایی من دارم شوهرم و خانوادشو تغییر میدم.مثلا یه نمونش اینکه اونا زناشون خیلی اهل کار کردنن ولی خانواده من زناشون دیگه مث قدیم کار نمیکنن مثلا سبزی پاک کنن یا رب درست کنن یا خیاطی.شوهرم اوایل خیلی اذیتم میکرد که ببین همه خانواده من میکنن تو چرا نه..اینا تفاوت فرهنگیه دیگه.ولی من سفت وایسادم گفتم نمیکنم دوس ندارم و تهشم حرف خودم شد.از نظر حجاب فقط خانواده شوهرم بازتر از خانواده خودم هستن که اینم تغییری بود که به نفعم بود چون سلیقه منم مث اوناس و اذیت نمیشم.برعکس بود نمیتونستم