2821
2789
عنوان

لانه گزینی

127 بازدید | 15 پست

سلام دوستان شبتون بخیر ، من یک سال و نیمه اقدامم برای بارداری الان 8 روز مونده به پریودم زیر دلم خفیف درد میکنه و ران و پاهام درد میکنه و سینه هامم نوکش حساس شده آیا اینا نشونه ی لانه گزینیه؟ البته هنوز هیچ لکی ندیدم فقط ترشح دارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم الان ۲۶ روزه تاخیر دارم و منتظرم خیلی خسته شدم 

امروزم بی بی زدم اولش یک هاله خیلی خیلی کمرنگ بود و وقتی خشک شد پررنگتر شد و قابل دید نمیدونم تو رو خدا برام دعا کنید

یعنی چی؟ یعنی ممکنه باردار باشم؟

انشاالله عزیزم که باشی ولی وقتی منتظری توهمم میگیری منم الان علایم شما رو دارم و زیر دلم نبض داره و حالت گرفتگی داره و توجه نمیکنم

منم الان ۲۶ روزه تاخیر دارم و منتظرم خیلی خسته شدم  امروزم بی بی زدم اولش یک هاله خیلی خیلی کم ...

ایشالله ک بارداری عزیزم ، نمیخوام ناامیدت کنم اما من حتی 23 روز تاخیر هم داشتم اما پریود شدم ، البته منتنبلی تخمدان هم دارم 

انشاالله عزیزم که باشی ولی وقتی منتظری توهمم میگیری منم الان علایم شما رو دارم و زیر دلم نبض داره و ...

من یک سال و نیم ک منتظرم واقعا دست خودم نیس هر شب خواب میبینم ک باردارم و بچم تو بغلمه😔

ایشالله ک بارداری عزیزم ، نمیخوام ناامیدت کنم اما من حتی 23 روز تاخیر هم داشتم اما پریود شدم ، البته ...

اره ماه قبل ۱۲ روز تاخیر داشتم ولی این مدت این بیشترین تاخیره

رازیم به رضای خداوند