2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامل و مفید سپاسگزارم❤🤣

فدات😂😍

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

کمالو دیدی تو خانه امن من اونجوری دوس دارم البته سنشم بهم بخوره😁

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
قیافه خوب  شغل خوب  تحصیلات خوب  با شخصیت  خانواده ی خوب  عاشق و متعهد ...

😒😒😒چه کم اشتهایی خواهر🤣🤣

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

ام یه ادم خفنی که عقایدش باحال باشه مثل این فیلسوفا 

درک بالا

منطق برا همه احساس برا من

و یه ادمی که منو بکشه بالا از نظر علمی فرهنگ منطق بیشتر یه معلم میخوام که بهم خیلی چیزارو یاد بده

😂😂دستاش رگ داشته باشه 

..........
ام یه ادم خفنی که عقایدش باحال باشه مثل این فیلسوفا  درک بالا  منطق برا همه احساس برا من ...

وای جررر

منم فقط بخاطر رگ دستاش رو ی پسر کراش زدم🤣🤣🤣

مامان کوچولو🫣✨️
وای جررر منم فقط بخاطر رگ دستاش رو ی پسر کراش زدم🤣🤣🤣

😂😂😂خیلی خوبه   ببین من استاد شکار کردن اون لحظه هاییم که بابا بزرگم با اون دستای فوق العادش 🙃موهای خالمو میبافه یا سالاد خورد میکنه یا تراشه های چوبو میزنه کنار یا حتی ظرف میشوره🤗🙃🙃😂😂عین بز زل میزنم 

..........
2790
2823
2791
2779
2792