2777
2789
عنوان

من چی‌کم دارم مگه:///

165 بازدید | 21 پست

یکی از فامیلای دورمون(جدا شده بود)۳۸ سالشه و الان ازدواج کرده بعد منی ک ۲۲ سالمه(منم جدا شدم)ی خواستگار درست حسابی ندارم:((((واقعا چرا..من ایرادی دارم ینی:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من سن شما بودم هنوز بار اولم ازدواج نکرده بودم صبر کن برو درس بخون شاغل شو مستقل شو

من شرایط زندگیم و خانوادم ایجاد نمیکنه ک مستقل بشم اجازشو ندارم:)))باید همون ب شوهر فکر کنم فقط😂💔

۲۲سالته ازدواجم کردی جدا هم شدی دوباره ازدواج کنی ؟  و منی که ۲۱ سالمه هنوز خواستگاری که بیاد ...

مجرد خیلی فرق میکنه عزیزم با اینکه ازدواج کرده باشی برگشته باشی خونه بابا:(

مجرد خیلی فرق میکنه عزیزم با اینکه ازدواج کرده باشی برگشته باشی خونه بابا:(

اوهوم دخترعموی منم طلاق گرفت اومد خونه باباش اما رفت کار پیدا کرد توم یه جوری سرگرم کن خودتو خیلی بده اینجوری 

روبه رشدم 🌱

شما خودت داری میگی فامیلتون 38 سالشه ازدواج کرده اتفاقا این باید برات امیدوارکننده باشه شما 16 سال با اون خانم اختلاف سنی داری حالا کو تا به سن الان اون خانم برسی بی خیال عزیزم از من میشنوی آنقدر ذهنتو درگیر ازدواج نکن 

بازم میگم مجرد با مطلقه بودن خیلی فرق میکنه..اونم تو ما تُرکا 

منده ترکم. والا اله د فرق المی. منیم نچه دنه دوسلاریم نان ایریلدیلار تزدن ازدواج الدیلر لاپ یاخجیسینان. تز دی ۲۲ . بوینن سورا بیلجخسن تزیمیش