2789
عنوان

دلم گرفته

62 بازدید | 5 پست

خیلی دلم گرفته دیروز واکسن شیش ماهگی بچم و زدم تا صبح بیدار بودم خونه مادرم حتی نگفت پنج دیقه من بیدارم تو بخواب خیلی بی خیاله واقعا از خستگی و کمبود خواب کلافم صبحش اومدم خونه خودم تا حالا یک شب نگه نداشته بچمو با اینکه نوه اولشه من موندم چطور مارو بزرگ کرده

ناراحت نشینا اما وقتی میخان بچه بیارین به اینام فکر کنین اون به اندازه کافی بچه های خودشو بزرگ کرده ...

درسته ولی حتی تو بیمارستانم یک شب نیومد بمونه کلا از وقتی یادمه همینجوری بود جالبیش اینه که ادم و تشویقم میکنه بچه زیاد بیار همشم یا سرش تو گوشیشه یا خوابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی حتی تو بیمارستانم یک شب نیومد بمونه کلا از وقتی یادمه همینجوری بود جالبیش اینه که ادم و تش ...

نمیدونم چرا مادر اینجوری می‌پسندم مامانم من آنقدر واسه بچه هاش غصه خورد وهمه کار کرد منو پیر کرد چه برسه به خودش

منم مثل مادر شمام چون اون احساس مسئولیت داره

آخه من خودمم خیلی احساس مسئولیتم بخدا پیر شدم به نظرم خیلی خوب نیست من ۳۳سالمه اما آنقدر خودمو درقبال همه مسئول میدونم دیگه وقتی واسه خودم ندارم واسه اینه زود جبهه گرفتم