2777
2789
عنوان

تاپیک صلوات🖐🖐🖐😍🌹

44 بازدید | 10 پست

سلام

صلوات هدیه برای امام زمان ❤ و تعجیل در فرج

هر چند تا فرستادی بگو...🧡

خودت هم تاپیک صلوات میزنی؟

مثلا بعد از نماز های واجبت یه دو رکعت نماز به نیت فرج هم بخون آقا خوشحال میشه ها🤩

مثلا امضات رو بنویس برای فرج آقا صاحب الزمان صلوات 🥲🤩

یادمون باشه!

امام زمان با سردرد ما سردرد میگیرن😔

میزان عشق رو ببین...

ولی ما چی؟!

کاش کمی تفکر کنیم...

برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات◽️  کاربر آقا هستم

دارم میفرستم هر چی شد نمیشمارم

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

- قالَ علیه السلام: مَنْ أکْثَرَ مُجالِسَة الْعُلَماءِ أطْلَقَ عِقالَ لِسانِهِ، وَ فَتَقَ مَراتِقَ ذِهْنِهِ، وَ سَرَّ ما وَجَدَ مِنَ الزِّیادَةِ فی نَفْسِهِ، وَکانَتْ لَهُ وَلایَةٌ لِما یَعْلَمُ، وَ إفادَةٌ لِما تَعَلَّمَ.امام حسن ع فرمود: هر که با علما بسیار مجالست کند، سخنش و بیانش در بیان حقایق آزاد و روشن خواهد شد، و ذهن و اندیشه اش باز و توسعه می یابد و بر معلوماتش افزوده می شود و به سادگی می تواند دیگران را هدایت کند.[احقاق الحق ج۱۱ ص ۲۳۸

به عشق امام حسن ع ۱۱۸

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
- قالَ علیه السلام: مَنْ أکْثَرَ مُجالِسَة الْعُلَماءِ أطْلَقَ عِقالَ لِسانِهِ، وَ فَتَقَ مَراتِقَ ذ ...

ممنون بزرگوار✅🌾

- قالَ علیه السلام: تَعَلَّمُوا الْعِلْمَ، فَإنْ لَمْ تَسْتَطیعُوا حِفْظَهُ فَاکْتُبُوهُ وَ ضَعُوهُ فی بُیُوتِکُمْ .

امام حسن ع 

فرمود: علم و دانش را - از هر طریقی - فرا گیرید، و چنانچه نتوانستید آن را در حافظه خود نگه دارید، ثبت کنید و بنویسید و در منازل خود - در جای مطمئن - قرار دهید.

[احقاق الحق ج۱۱ ص ۲۳۵]

به عشق امام حسن ع ۱۱۸ صلوات

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
خدا خیرتون بده 

مرسی از شما بابت این تاپیک های خوبتون 😊

خدا خیرتون بده که باعث خیر میشید 🙏

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

مرسی از شما بابت این تاپیک های خوبتون 😊 خدا خیرتون بده که باعث خیر میشید 🙏

ممنون از شما بزرگوار

⚘🌹