2777
2789
عنوان

از من بپرسید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2855 بازدید | 64 پست
نه اصلا ظاهر اولین چیزیه که توجه آدم رو جلب میکنه این رو قبول دارم ولییییی بعد یه مدت خیلی کوتاه ...

اینقدر این مدت  توی تاپیکای که عکس گذاشتن و نظر دادن زشتن یا زیبا حضور داشتم دوچار دوگانگی شدم 🤕 تنها چیزی که الان ذهنمو درگیر کرده اینه که ما تو اولین فی   لتر موندیم و این اوج فاجعس 😕 مخصوصا برای یه تصمیم مهم مثل ازدواج

مرسییییی عزیزم بابت تاپیک خوبت شب با ذهنی ارام سر بر بالین می نهم 😜😜

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سخته اعتماد کردن ولی ۱۷سالگی سنی نیست که آدم بتونه خیلی درست و با درنظر گرفتن همه چیز تصم ...

دقیقا

براهمین چون خودم تجربه دارم اینجا ام که به ۱۶ _۱۷ساله هاکه تاپیک خواستگار ورل واینارو میزنن میگم بهشون،نصیحتشون میکنم اخرشم میگن من خودم میفهمم دیگه بزرگ شدم😐(البته خصوصیات طرف مقابل رو هم میگن که نصیحتشون میکنم)😐بهشون میگم ازدواج ودوستی تواین سن اشتباه محضه

تازه فهمیدم تصمیم گیری وطرز فکرم چقد تغییرکرده

الانم خواستگارامو عاقلانه رد میکنم سخت گیر شدم نمیخوام دیگه چنین اتفافی بیفته برام

دقیقا همه مثل هم نیستن اما خب من یکم حساس شدم شاید

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
اینقدر این مدت  توی تاپیکای که عکس گذاشتن و نظر دادن زشتن یا زیبا حضور داشتم دوچار دوگانگ ...

خواهش میکنم 

فقط سلیقه های متفاوته 

مخصوصا تو مقوله زیبایی و زشتی 

هرکسی چیزی به چشمش زیباست

ولی مهمتر از همه اینا مقوله عادته، 

عادت کردن به هرچیزی ممکنه!

آدم باید یه کسی رو پیدا کنه که هنوزم وقتی چهره اش براش عادی شد، رفتارش اونقدر جذابیت داشته باشه که زندگی کنارش رو برامون زیباتر بکنه...

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

دقیقا براهمین چون خودم تجربه دارم اینجا ام که به ۱۶ _۱۷ساله هاکه تاپیک خواستگار ورل واینارو میزنن م ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻دقیقا 

اما باید از اون طرف هم حواست باشه 

که مثلا اگر یکی از صد موردی که تو در نظر داری نود و هفت تاش رو داره شاید قطعا آدم نامناسبی نباشه 

هیچ دو آدمی دقیقا مثل هم و با علایق مشترک شاید نباشن

برای همین باید حواست به وسواس بیش از حد هم باشهذ 

خواهش میکنم  فقط سلیقه های متفاوته  مخصوصا تو مقوله زیبایی و زشتی  هرکسی چیزی به چ ...

دقیقا زیبای ظاهری یه روز از بین میره👌🏻 باید چیزای با ارزش تری برای جایگزینی وجود داشته باشه 👌🏻😜

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

دقیقا زیبای ظاهری یه روز از بین میره👌🏻 باید چیزای با ارزش تری برای جایگزینی وجود داشته باشه 👌🏻😜

😂😂بعلهههه صد در صد 

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻دقیقا  اما باید از اون طرف هم حواست باشه  که مثلا اگر یکی از صد موردی که ...

اره کاملا درست میگی

مرسییی از صحبت قشنگت 

ولی تااینجا که فردی که مطابق معیارام باشه یا حداقل کیس مناسبی باشه نیومده😂

ولی خب تازه فهمیدم مجردی چیه و چقدرخوبه...😄

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
اره کاملا درست میگی مرسییی از صحبت قشنگت  ولی تااینجا که فردی که مطابق معیارام باشه یا حداقل ...

😍😍😍😍👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

❤️حتما❤️

ممنون عزیزم 🙏🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
هلند  بهترین اتفاق زندگیت چی بوده اگه قابل تعریف کردنه بگو برامون باهم ذوق کنیم

چه خوووب

خونه خریدیم و اگه نمیخریدیم دو هفته بعدش که بانک ورشکست شد پولایی کع بابام با زحمت جمع کرده بود به فنا میرفتن😂💔

حالا تو اگه دوس داری بگو چطور شد مهاجرت کردی؟؟😁

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

چه خوووب خونه خریدیم و اگه نمیخریدیم دو هفته بعدش که بانک ورشکست شد پولایی کع بابام با زحمت جمع کرد ...

خداروشکر واقعا😍❤️

ما خیلی دوست داشتیم تجربه زندگی توی یه محیط و فرهنگ متفاوت رو داشته باشیم،

این شد که پی مهاجرت کردن رفتیم 

و هلند شد مقصدمون😊

خداروشکر واقعا😍❤️ ما خیلی دوست داشتیم تجربه زندگی توی یه محیط و فرهنگ متفاوت رو داشته باشیم، این ...

آفرین موفق باشین همیشههه👌❤

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.