:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
ولی دیدم کلا نسبت به ازدواج ومردا عوض شده بعد ازاتفاقی که برام افتاد و خودم تجربش کردم💔
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
چه اتفاقی البته اگه خیلی خصوصی نیست میدونی که همه مثل هم نیستن...
۱۷ سالم بود که به خواستگارم نشون شدم بعدم یه بد اخلاق وخیانتکار به تمام معنابود که قضیش طولانیه😑💔
تازه فهمیدم تصورم با واقعیت ازدواج چقدر دوره
انقد توی زندگیم تاثیر گذاشت که هروقت اسم خواستگار وازدواج میشنوم حالم بدمیشه
میشه خواهش کنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😭🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭