2777
2789
واس چی

برای اینکه جدیدا حس میکنم مثل قبل نیست 

انگار من انتخاب دوم شدم براش 

مثلا قبلا برنامه میریختیم باهم واسه بیرون رفتنی جایی اول به من می‌گفت 

الان با یکی دیگه از دوستامون مشورت میکنه فقد مکان و زمانو بهم میگه

یا مثلا میگه فاطیما نتونست فلان کارو برام بکنه تو بکن 

یا چند وقت پیش استادمون تایم کلاسو اعلام نکرده بود 

به من گفت زنگ بزنم بهش 

بعدش گفت با فاطیما نیم ساعته داریم بحث میکنیم کی زنگ بزنه 

خوبه تو هستی حداقل 

منم خیلی بدم میاد😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم 😂😂😂😂 یادم می‌ره تو دعوا چیا گفتیم

ما چیز بدی نمی‌گیم ولی کلا قهر کنم یادم میرع همون لحظه یه حرف عاشقانه هم میزنم بعد علی میگه خداروشکر عشقم چه زود خر شدی تازه یادم میاد قهر کرده بودم 😐😭 حالا خودش قهر کنه سه ساعت نازشو باید بکشی🤕😂

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️
ما چیز بدی نمی‌گیم ولی کلا قهر کنم یادم میرع همون لحظه یه حرف عاشقانه هم میزنم بعد علی میگه خداروشکر ...

خدا رو شکر ..... ماهم حرف بد نمی‌زنیم اما کلا یادم نمیاد.... اون خودشم قهر نمیکنه.... زندگی مون تعطیل نمیشه هیچوقت.... اسم عشق منم علی هس😍

🤔چی  شده

همسزم بیشتربراکارش وقت میزاره شغلش آزاده همش درحال کارکردنه وقت وبی وقتم کارپیش میادبراش میره منم دعوام شد باهاش سراین موضوع

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
عادیه  پس  میتو

چه عادی من روانی شدم دیگه الانم داشت میرفت سرکار گفت ببرمتدخونه مامانت منم لج کردم گفتم تنها میمونم الان تنهاتوخونه دارم گریه میکنم 

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
خدا رو شکر ..... ماهم حرف بد نمی‌زنیم اما کلا یادم نمیاد.... اون خودشم قهر نمیکنه.... زندگی مون تعطی ...

اینکه خودش قهر نمیکنه خیلی خوبه 😻😂خدا حفظتون کنه برا هم 😍

کلا ت نی نی سایت اکثرا اسم عشقشون علیع 😐😂بزنم به تخته 😻👑

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️

دلخور بودم ازش دیشب و صبح هرکاری کرد آشتی نکردم الان ناراحته من بیشتر😔

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
چه عادی من روانی شدم دیگه الانم داشت میرفت سرکار گفت ببرمتدخونه مامانت منم لج کردم گفتم تنها میمونم ...

خب  منم   همش  تنهام   اون  سرکاره   خونه  مامانم   ک  هروز  نمیرم   تکراری  شده   میشینم فیلم تکراری   میبینم