2777
2789
عنوان

امیکرون

146 بازدید | 9 پست

یه هفته پیش امیکرون گرفتم دوره سختشو گذروندم ولی الان که سرپاشدم خیلی بی حسم سرفه که میکنم استخونام تیر میکشه و نمیتونم از بی حالی به هیچ کاری برسم کسی اینجوری بوده بعد کرونا تا کی طول میکشه ؟

تا وقتی نفس میکشی یعنی خدا بهت امید داره...

من تازه از دیشب حالم بد شده 

سوپ خوردم شام ۱ ساعت پیش 

از اون موقع هی دارم عرق سردمیکنم 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من تازه از دیشب حالم بد شده  سوپ خوردم شام ۱ ساعت پیش  از اون موقع هی دارم عرق سردمیکنم& ...

من شبا میمردم از تب و لرز تا صبح مسکنم اثر نداش🤦‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شبا میمردم از تب و لرز تا صبح مسکنم اثر نداش🤦‍♀️

اره خیلی بده منم نصف شب تب و لرز کردم چنان یخ کرده بودم دندونام بهم میخورد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اره خیلی بده منم نصف شب تب و لرز کردم چنان یخ کرده بودم دندونام بهم میخورد 

دوره داره دیگه باید بگذره 

بعدشم نه بویایی نه چشایی هیچی نمیذاره😑

دوره داره دیگه باید بگذره  بعدشم نه بویایی نه چشایی هیچی نمیذاره😑

بویایی و چشایی و که فعلا سرحاشه🥴🥴

دکتر گفت شاید تا ۵ روز طول بکشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بویایی و چشایی و که فعلا سرحاشه🥴🥴 دکتر گفت شاید تا ۵ روز طول بکشه 

منم اون موقع اوکی بود بعد از یه هفته ندارم

زودتر خوب شی ایشالا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز