2777
2789
عنوان

دندونام کجن😭+عکس

551 بازدید | 62 پست

دندونام کجن از ی طرفم هزینش زیاده ارتو کنم ۲۰ تومن هزینشه ۱۰ تومنشو باید پیش بدی 

مامان بابامم هر چی بهشون میگم گوششون بدهکار نیس🥲۱۷ سالمه واقعا رو اعتماد بنفسم تاثیر گزاشته حتی رو حرف زدنمم تاثیر گزاشتن بعضی کلمه ها رو نمیتونم درست ادا کنم چون زبون میخوره ب یکی از دندونام ک خیلی عقبه از ی طرفم خیلی بزرگن تو چشمن حس میکنم وقتی حرف میزنم همش ب دندونام نگا میکنن بقران از تا الان یبار از ته دل نخندیدم😭دندون عقلامم در اومده دیگع بدتر شده😥

الانم خاستگار زیاد دارم رد میکنم از ی طرف بخاطر دندونام از ی طرفم بخاطر سنم

ولی جدیدا یکی خاستگاری کرده بابام گیر داده این باید بیاد🚶🏻‍♀️💔

منم  میگم شاید تنها راهش شوهر کردن باشه ک حداقل بتونم درستشون کنم ولی میترسم دندونامو ببینن نظرشون عوض بشه😖

مطمئنم با این اعتماد ب نفسم نمیتونم برم دانشگاه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوو

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

شرط بزار بگو تادندونامو درست نکنم خاستگار راه نمیدم بعدم ک درست کردی راه نده😁

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

منم دندونام مشکل دارن ۱۲ تا باید پر بشه و همه شکستن

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

دندونو بیخیال. هفده سالگی ازدواج نکن به خاطر درست کردن دندون. زوده.  یکم بزرگ تر که شدی میری سرکار قسطی پول میدی درست میکنی. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست