2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من

گلو درد،سردرد،سرفه،خستگی و بی حالی،بدن درد شدید،لرز،من جدیدا بی اشتها هم شدم...

برای من و شمایی ک بارداریم غیر قابل تحمل من ۵روزه افتادم دریغ ازینک یکم دردش آروم بشه خیلیییی وحشتناک درد دارم،اشک میریزم از درد

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
من گلو درد،سردرد،سرفه،خستگی و بی حالی،بدن درد شدید،لرز،من جدیدا بی اشتها هم شدم... برای من و شمایی ...

من امروز سرم گیج میره و کمردرد گرفتم دوسه روزه و اینک صدام گرفته از صبحه بیحالم خستم امکانش هست امیکرون باشه؟

الهی ک خیلی زود خوب شی

من امروز سرم گیج میره و کمردرد گرفتم دوسه روزه و اینک صدام گرفته از صبحه بیحالم خستم امکانش هست امیک ...

اره عزیزم شک نکن زود برو دکتر بهت دارو بده،ممنونم،ان شاالله که شماهم زود خوب بشین

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
وای خدا کمکت کنه انشالله هرچه زودتر خوب بشی 

ممنون گلم ان شاالله دیگ تحملم داره تموم میشه.ان شاالله شماهم زود خوب بشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز