2777
2789
عنوان

کسی جرمگیری کرده ؟

1783 بازدید | 47 پست

من دکتر گفت دندونات جرم گرفته نیاز به جرمگیری داره وگرنه لثه هات از بین میره

حالا به نظرتون واقعا اینجوره؟

دوم اینکه مشکلی پیش نمیاد بعدش برام مثلا به دندون اسیب برسه؟

چه مراقبتی داره بعدش؟

اره ممکنه اگه جرم زیاد باشه کار به جراحی بکشه،حتما انجام بده خیلی خوبه اصن دهنت سبک میشه،درد هم نداره،مراقبت خاصی هم نداره،میگه تا فرداش غذای رنگی نخوری چون دندونات رنگ میگیره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا ضرر داره من سالها دستیار دندانپزشک بودم. به مرور مینای دندون رو ازبین میبره دندون رو نازک و خراب ...

من تا الان انجام ندادم اولین باره

اینم چون دکتر گفت به لثه اسیب میرسه وگرنه تمایل نداشتم 

اینکه میگی منظورت کسایی هست که مرتب انجام میدن یا حتی با یبار هم ضرر داره؟

چند ساله با ی سمت از دهنم غذا نخوردم خیلی جرم گرفته یعنی چی جراحی؟

ینی دندونتو از تو لثه و جرم بکشن بیرون دیگه،خو برو جرم گیری دیگه،چرا دودلی؟بنظرم حداقل هر چهار پنج سال یه بار جرم گیری خیلی خوبه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یک.بار انجام بدی انگار بعد مدتی دوباره بایدانجام بدی همش

دیگه هر دفعه که در حد کار به جراحی رسیدن دندونش جرم نمیگیره

من تا الان انجام ندادم اولین باره اینم چون دکتر گفت به لثه اسیب میرسه وگرنه تمایل نداشتم  این ...

ببین مثلا پدرشوهرم با یک بار.داغون شد. نمیتونم بگم با یک بارم نمیشه اونوقت حقت گردنم میمونه