2777
2789
عنوان

میترسم سقط کنم 😭

198 بازدید | 24 پست

سه تا سقط داشتم 

امروز سر ی موضوع با شوهرم بحثم شد عصبی شدم گریه کردم 

الان دوساعته کمردرد شدید گرفتم

ن میتونم بشینم ن بخوابم ۰😭

برا بقیه ک سقط شد دقیقا همین حالتی شدم 

دست زدم رو شکمم دیدم نبضش میزنه خداروشکر اما استرس گرفتم 

چند ماهت هست عزیزم استرس نده فقط ایه الکرسی بخوان

دوستان برام دعا کنید بعد ازسالها غریبگی وغربت برگردم حداقل نزدیکترین شهرم منو فرزندانم درخواست دعا تک تک تان راداریم وپسر۵ ساله ام هم زودتر صحبت بیفته یک ادم دلشکسته غریب عریب 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم اون نبض شکم به بچه ربطی نداره همه دارن تو حالت دراز کشیده بنظرم واسه اطمینان هم که شده برو دک ...

واقعااا؟؟؟

ربطی نداره؟؟؟

اخه قبلا حسش نمیکردم نبضو

میشه شما هم برام دعا کنید 🤲 چشم میخونم الان ،هفته ۱۴ ام 

عزیزم منم برات خواندم انشالله حضرت زهرا بچه ات حفط میکنه فقط ایه الکرسی بخوان توکل کن به خدا خودش مواظب بچه ات هست استرس دور کن وصلوات هم بگو تا حرفهای شوهرت از ذهنت بیرون بره 

دوستان برام دعا کنید بعد ازسالها غریبگی وغربت برگردم حداقل نزدیکترین شهرم منو فرزندانم درخواست دعا تک تک تان راداریم وپسر۵ ساله ام هم زودتر صحبت بیفته یک ادم دلشکسته غریب عریب 
عزیزم منم برات خواندم انشالله حضرت زهرا بچه ات حفط میکنه فقط ایه الکرسی بخوان توکل کن به خدا خودش مو ...

ممنونم عزیززم خدا خیرت بده 

انشالله 🤲💕💕ی دنیا ممنونم 

عزیزم من حرکاتشو ۱۲ هفته حس کردم  اما الان چیزی حس نمیکنم  چون هر لحظه متوجه نمیشم ی موق ...

وای چرا من پس حسش نمیکنم فقط بعضی صبحا یکطرف شکمم سفت میشه و میگیره اصلا تو۱۸هفته هیچی وزن اضافه نکردم بنظرت طبیعیه؟!

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱