2777
2789
عنوان

مسخرم نکنید 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 24 پست

یاد دستشویی های مدرسه امون افتادم

تو شیفت پسرا کثیف میشد🤢

چقدر بی فرهنگ بودن

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دشوریه دیگه خاهر چ انتظاری داری!

یک دقیقه در نی نی سایت، 24 ساعت بر روی زمین است! نه کراش کسی هستم نه اِسمم تو شناسنامه کَسیه نه حتی تو بیوی کسی ، جدی فقط به دنیا اومدم سالمندان تو اتوبوس سر پا نباشن نه میشه رفت نه میشه موند نه میشه مُرد . ‌. . در هر صورت باید زندگی فا*یتو ادامه بدی! انقد نگید تهش که چی تهش که چی:/ بابا از الان لذت ببرین؛ برای بعدشم یه فکری میکنین! دین اسلام دینیه که هرچقدر کمتر بهش بها بدید و به دستوراتش عمل کنید، بیشتر به انسانیت نزدیک شدید حاجی اعتقادات منو ببینی سکته میکنی:)!من همونم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا:|عوض شیکوندن پای دخترت؛ به پسرت درست راه رفتن یاد بده خوش غیرت من اگه به کسی توهین کردم از قصد بوده و منظور داشتم و صلاح دونستم:)مخالف حجاب اجباری، کودک همسری، حیوان آزاری و کیپاپ! *لایک شما باعث شادی این کاربر میشود 

واااا خجالت نداره حرفتو بزن 

من یبار باشگاهمون وسایل ورزشیش خیلی کثیف بود و خاکی، اونقدرم مسئولاش ادعاشون میشد 

جلو همه زنها از خونه چندمنظوره و نمگیر اوردم شروع کردم تمیز کاری 🤣🤣 جوری همه نگاهم میکردن !!! از فرداش دوتا مستخدم اوردن

پرنسس کوچولوی بابا ، مانکن تمام‌عیار 😌 قد ۱۶۴ 🌴 وزن اولیه ۱۰۷ 😱 وزن فعلی ۴۹ 🎯 همه‌ی اون نوشابه ها، بستنی ها، چیپس ها، کیک ها، تولد هایی که به تنقلاتش لب نزدم، عروسی‌هایی که فقط سالاد خوردم، شب‌هایی که از درد ورزش تا صبح خوابم نبرد و حسرت یه دل سیر ته‌دیگ خوردن بالاخره پاداشش داده شد !راز لاغری من : اعتیاد به ورزش، کنترل اشتها و کالری، صبحانه شاهانه و داشتن یک الگوی تناسب اندام.پیشنهاد فیلم و آهنگ و سوالی راجع مد و زیبایی داشتین در خدمتم❣ متعهد به همسر آینده‌ام 💍 به شیعه بودنم افتخار میکنم 🕋 #مثبت_بیاندیش
اونایی که استفاده میکنن از دستشویی بعدش تمیز نمیکنن  مستخدم هم نباشه خود ادما باید شعور داشته ...

بله این حرفتون هم کاملن درست هست من دیدم اینچزارو ولی من اصلانمیتونم بدون کشیدن سیفون یاتمیزشستنوبرم بیرون واقعا این هم هست ک استفاده کننده بایدنضافت ورعایت کنن

بله این حرفتون هم کاملن درست هست من دیدم اینچزارو ولی من اصلانمیتونم بدون کشیدن سیفون یاتمیزشستنوبرم ...

کفش ها هم کثیف هست کل دستشویی سیاه میشه دارن میرن بیرون همه جا رو یه دور اب هم بگیرن خب

بله این حرفتون هم کاملن درست هست من دیدم اینچزارو ولی من اصلانمیتونم بدون کشیدن سیفون یاتمیزشستنوبرم ...

دقیقا به فرهنگ ادم مربوطه 

زن و مرد هم نداره بخدا . من زن دیدم پابرهنه میره تو توالت مرد هم دیدم با وجود اضافه وزن هرروز سرویس میشوره .

خودمم هرروز کمک مامانم با تایذ و جوهرنمک سرویس ها رو میشورم اگر کسی سیفون یادش بره آبروشو میبریم 🤣🤣

پرنسس کوچولوی بابا ، مانکن تمام‌عیار 😌 قد ۱۶۴ 🌴 وزن اولیه ۱۰۷ 😱 وزن فعلی ۴۹ 🎯 همه‌ی اون نوشابه ها، بستنی ها، چیپس ها، کیک ها، تولد هایی که به تنقلاتش لب نزدم، عروسی‌هایی که فقط سالاد خوردم، شب‌هایی که از درد ورزش تا صبح خوابم نبرد و حسرت یه دل سیر ته‌دیگ خوردن بالاخره پاداشش داده شد !راز لاغری من : اعتیاد به ورزش، کنترل اشتها و کالری، صبحانه شاهانه و داشتن یک الگوی تناسب اندام.پیشنهاد فیلم و آهنگ و سوالی راجع مد و زیبایی داشتین در خدمتم❣ متعهد به همسر آینده‌ام 💍 به شیعه بودنم افتخار میکنم 🕋 #مثبت_بیاندیش
دقیقا به فرهنگ ادم مربوطه  زن و مرد هم نداره بخدا . من زن دیدم پابرهنه میره تو توالت مرد هم دی ...

منم چون بچه دارم هرروز میشورم بعضی روزاشب هاهم میشورم براروزبعدتمیزباشه بلخره داخل خونه هست وبایدمراعات کرد