2777
2789
عنوان

کدوم نژاد سگ خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2128 بازدید | 78 پست
عشق ورزیدن ب حیوان کار بدیه؟؟؟ خدایی ک من میشناسم با خدای شما خیلی فرق داره انگاری 🙂

خدایی که من میشناسم همونیه که تو میشناسی اما سگ نجسه جانم

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر که داده ات نعمت نداده ات حکمت و گرفته ات امتحان است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چیز بدی نگفتی

منظورتون از اینکه گفتین امضامو خوندی چیه ؟

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤
نه چیز بدی نگفتی

البته نگفتی نه ، نگفتید درسته 😊🙏

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤
منکه نگفتم محبت به حیوونا چیز بدیه

خودتون میگید نجس

خودتون میگید از اونور آب اومده ، اونور آب به حیوونا محبت میکنن ، این بده ؟

خدایی که من میشناسم همونیه که تو میشناسی اما سگ نجسه جانم

نجس نیست نیست نیست نیستتتتتتتت

منظورتون از اینکه گفتین امضامو خوندی چیه ؟

من نگفتم امضامو کفتم پروفایلمرو چون شما پرسیدی اقا هستم منم فکر کردم که میدونی

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر که داده ات نعمت نداده ات حکمت و گرفته ات امتحان است
من نگفتم امضامو کفتم پروفایلمرو چون شما پرسیدی اقا هستم منم فکر کردم که میدونی

با شما نبودم

اون خانوم به شما گفت گلم

منم گفتم ایشون آقا هستن

البته نگفتی نه ، نگفتید درسته 😊🙏

نه نگفتید خواستم باهاتون خودمونی تر صحبت کنم اما اگه میل ندارین باشه

نه نگفتید خواستم باهاتون خودمونی تر صحبت کنم اما اگه میل ندارین باشه

با هر خانمی باید رسمی حرف بزنید

نیاز به خودمونی نیست

اوکی روزتون بخیر

با هر خانمی باید رسمی حرف بزنید نیاز به خودمونی نیست اوکی روزتون بخیر

من با همه خودمونیم مگر یکی مثل شما پیدا بشه که میل نداشته باشه عاقبتتون بخیر باشه

من با همه خودمونیم مگر یکی مثل شما پیدا بشه که میل نداشته باشه عاقبتتون بخیر باشه

بله من میل ندارم یه آقای غریبه باهام راحت باشه چون در شان و شخصیتم نیست

عاقبتم بخیره خداروشکر 

روزتون بخیر