2777
2789
عنوان

کدوم نژاد سگ خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 78 پست
اگه اینجوریه چتو گاو و گوسفند نجس نیس سگ نجسه؟گاو و گوسفند تو مدفوع خودشون میچرخن و کثیفن ولی سگ های ...

بیخیال بابا بحث نکنید نژاد پیشنهاد بدید وقتتونو الکی صرف اینجور آدما نکنید😂

برا منم دختره عزیزم واسه شما چن ماهشه؟ بعد عزیزم ی سوال من تقریبا فک میکنم هفته پیش خریدمش ول ...

خدافظش کنه دخترمونو🥺❤

مال من ۴ ماهشه

عزیزم غذاشونو با شیر بهش بدین شاید خورد

اگه هم نمیخوره اصلا بهش اصرار نکن 

برای چاقیش هم بیسکوییت مادر با شیر زیاد بهش بده

ماست بده ولی روز اول کم بده شاید یبوست داشته باشه

سرلاک یا شیرخشک نان دخترخودم میخوره😅

کلم بروکلی و هویج و میوه جات خیلی خوبن

خودش کم کم چاق میشه اصلا مگران نباش

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدافظش کنه دخترمونو🥺❤ مال من ۴ ماهشه عزیزم غذاشونو با شیر بهش بدین شاید خورد اگه هم نمیخوره ا ...

فدات شم❤️

اها اوکی مرسی خوشگلم😍💋

آدَم دوس داره جهانُ ول کنه تورو نگاهت کنع…❤️تتلیتی:)
اگه اینجوریه چتو گاو و گوسفند نجس نیس سگ نجسه؟گاو و گوسفند تو مدفوع خودشون میچرخن و کثیفن ولی سگ های ...

دقیقا با حرفت موافقم

به خدا از نظر من سگ تمیز تر از گوسفنده

سگ هر هفته واکسن میزنی

مسواک براش میزنی

غذاش غذای هر روز خودمونه

جای دستشوییش تمیز و مشخصه

اونوقت بازم میگن سگ کثیفه😏😑

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤
فدات شم❤️ اها اوکی مرسی خوشگلم😍💋

خدانکنه خوشگلم❤❤😘😘😘

:/ چون آزارش ب کسی نمیرسه نجسه؟؟ اگه اینجوره خونم نجسه انسانم ممکنه خونریزی داشته باشه پس اون دورا ...

خیلی هم حیوون خوبیه اما ذاتا نجسه

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر که داده ات نعمت نداده ات حکمت و گرفته ات امتحان است
بسه آقای محترم اه کی گفته از اونور اومده ؟ اینکه به حیوونا محبت کنیم چیز بدیه ؟ متاسفم

منکه نگفتم محبت به حیوونا چیز بدیه

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر که داده ات نعمت نداده ات حکمت و گرفته ات امتحان است