2777
2789
یکی از دوستام عمل کرده نه اصلا خوب نیس .بد عمل کرد نیاز به ترمیم شد از لاله گوش بنده خدا برداشت گذاش ...

وآقا؟  یعنی برا ترمیم رفته بوده پیشش ؟ کی عمل کرده همین روزا یا چندسال پیش ؟الان بینیش چطکره؟ من خیلی دنبال دکترم دیگه واقعا نمیدونم پیش کی برم .حتی یزدم ا رفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام عمل کرده نه اصلا خوب نیس .بد عمل کرد نیاز به ترمیم شد از لاله گوش بنده خدا برداشت گذاش ...

بنظرت اصحاب یمین چطوره یا محمودی یا مژگان رضایی. کلن تو کرمان کی پیشنهاد میدی شما

بنظرت اصحاب یمین چطوره یا محمودی یا مژگان رضایی. کلن تو کرمان کی پیشنهاد میدی شما

دکتر محمودی بسیار عملش کنسل ی داره.خودم سه ماه منتظر عمل بودم.بعد سه ماه گفت عمل نمیکنم.حتی وقت ملاقات نداد دلیلش بپرسم درصورتی که تو ویزیت اول اوکی داد.کلا یهو خواب نما میشه.منشیش هم مبارزات سر کار.

بهتررررین عملارو توی کرمان دکتر ایه شمس الدینی و دکتر صفوی خوبه ولی خیلب دیگه بینی عملی میشه.  خودم  دوتا خواهرام پیش ایه عمل کردیم خیلی راضی هستیم  از همه لحاظ.  من چهار ساله عمل کردم عالییی. خواهرم ۸ سال پیش عمل کرد عالیییی  ...  تو مطبش ک میری دیونه کننده هست بینیای ک عمل کرده بنظرم ی سر حضوری برو پیشش 

دکتر محمودی بسیار عملش کنسل ی داره.خودم سه ماه منتظر عمل بودم.بعد سه ماه گفت عمل نمیکنم.حتی وقت ملاق ...

دقیقاااا

دکتر موسی محمودی بسیار بد قول و بی ادب و غیر حرفه ایه

دوست داره بازی روانی با مریضاش بکنه

بعدم پولکی و هزینه های زیاد

به هر کی یه هزینه ای میده

تا عملت کنه جونت در میاد

بعدم از عملم اصلا خودشو نمیبینی همش دستیاراش هستن

عملاشم فوق العاده معمولین