2777
2789
عنوان

چشم زخم

198 بازدید | 19 پست

بچه ها من قبلا به چشم زخم اعتقاد نداشتم ولی یه کی هست تو فامیل همسرم از اول که من پا تو خانواده اینا گزاشتم کرم ریخته یعنی معلومه حسوده مثلا با من حرف نمیزنه یا تیکه میندازه غیر مستقیم ولی با همسرم دست و روبوسی و تو عروسی باهاش میرقصه و ضمنا تو عروسیم کم مونده بود دعوا بندازه هروقت میبینمش مریض میشم واقعا تلقین نیست باز از چند روز پیش دیدمش معده درد گرفتم....کاراش خیلی رو مخمه خیلی کرم میریزه شوهرم و مادرش هم اگر گله کنم طرف اونو میگیرن باهاشون رفت و آمد نمیکنم انرژی منفی میگیرم ولی خانواده شوهرم ناراحت میشن که ازش دوری میکنم چکار کنم

حرز امام جواد بنداز گردنت......

بعد حرز رو زیر لباست بنداز ....

به هیچ ‌کس هم نگو حرز انداختی فقط بین خودت از چشم زخم جلوگیری میکنه.......

اونم اگه بهت حسادت کنه خودش بد میبینه.....

حرز هم که انداختی بعد از خانواده شوهرت فاصله بگیر از شوهرت هم یکم .....

صحبت رو باهاش کم کن....

تا یه مدتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا از خانواده شوهرت دوری کن خودتو افسرده و ناراحت پیششون نشون بده از شوهرت هم دوری کن و خودتو پیش اونم افسرده نشون بده.....

کم کم جواب میده طرف تو رو میگیرن

حرز امام جواد بنداز گردنت...... بعد حرز رو زیر لباست بنداز .... به هیچ ‌کس هم نگو حرز انداختی فقط ...

حرز از کجا بگیرم

بعد این طرف زن هست و نامحرم با همسرم و شوهر و بچه داره ولی ببین کارهای منظور دار میکنه شنیدی میگن حس زن بهش دروغ نمیگه فقط خوشش میاد هی با همسرم حرف بزنه و دست و روبوسی و همسرم هم محل نده این  باز به یه بهونه ای میره طرفش بعد فک کنم من و شوهرم پیش همیم با من اصلا حرف نمیزنه .... همه هم دوسش دارن من دو ساله ازدواج کردم هرچی بگم خودمو خراب میکنم

حرزو میتونم خودم از اینترنت تو برگه بنویسم؟؟

اره میتونی بعد بذارش تو یه میله ی آهنی خیلی کوچیک تو یه زنجیر بعد به هیچ‌ کس نگو چی انداختی پنهانی و زیر لباست بنداز خوب میشی اون حسود هم هیچ کار نمی تونه بکنه

حرز از کجا بگیرم بعد این طرف زن هست و نامحرم با همسرم و شوهر و بچه داره ولی ببین کارهای منظور دار م ...

پس همون باید از خانواده شوهرت حسابی فاصله بگیری کلا خودتو افسرده و غمگین نشون بده به خصوص پیش شوهرت از شوهرت هم فاصله بگیر پیش شوهرت هم خودتو افسرده نشون بده تا زمانی که بپرسن چه ت شده تو هم بگو هیچی نیست و به افسرده بودنت ادامه بده شده حتی گریه هم بکن کم کم توجه اونا رو تو جلب میشه 

پس همون باید از خانواده شوهرت حسابی فاصله بگیری کلا خودتو افسرده و غمگین نشون بده به خصوص پیش شوهرت ...

سر جریان عروسیم همین کارو کردم ولی شوهرم گفت ول کن گزشت رفت مادرش هم که خودش دستش با اون تو یه کاسه است ولی همسرم به مادرش بعدا گفته بود چرا دعوا انداخت و گله کرد کلا مادرش عقل نداره که زندگی بچش براش مهم باشه عقلشو داده دست اون زنه

من از وقتی ازدواج کردم یبار دعوت کرد رفتم خونشون تحویلم نگرفت و یه کادو آشغال داد تشکر کردم پشتشو کرد کلا اون کارها رو برای خودشیرینی میکرد معلومه ازم بدش میاد