2777
2789

سلام به همگی بچه ها من رسیدم و..  و اینا دیگه میمونم تا چند روز قبل از اینکه بهمن تموم بشه بعد گفتم الان وسایل هامو بیام جمع کنم چیزایی که لازم دارم و اینارو ببرم با خودم چون فک نکنم تا دو سال که اصلا نمیتونم بیام فوقش سه سال یا چهار سال که بعد بتونم بیام  الان بد جور دارم گریه میکنم حتی به خدا دارم با گریه تایپ میکنم اینارو از الان من دلم تنگ شده براشون آدمی هم نیستم که دلتنگ بشم و اینا اصلا نبودم ولی بدجور حالم بده آدمی هستم که اگر زیاد گریه هم کنم حالم بد میشه نمیخوام هم حالم بد بشه و بیمارستانی بشم باز و بترسونمشون و با دلهره برم که فکرشون همش پیشم باشه کسی هم داخل اتاق نیست نه میتونم خودمو خالی کنم نه چیزی چیکار کنم  اصلا پشیمون نیستم که میخوام برم ولی بازم خیلی خیلی دارم عذاب میکشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرم آلمان 

برو ان شالله بهترینا برات رقم بخوره عادت میکنی به دوری گلم

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن 
میرم آلمان 

بسلامتی 

برو برو فقط جون خودتو نجات بده به این چیزا فک نکن زودی می‌گذره 

ماییم که باید بمونیم بسوزیم و بسازیم

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.