2789

نه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همون جعبه ای که داخلش وسایل هستش 

عیبی نداره ، مرجوع میکنن ولی توی پست باید پول کارتون رو بدی 🙁 و اینکه دیجیکالا یه مبلغی هم از اون مرسوله کم می‌کنه بهت میده ( برای مثال: برا داداشم یه تفنگ سفارش داده بودم ، آوردن ، ایراد داشت 

مرجوع کردم بدون کارتون اصلی کم تفنگ رو به همراه وسایل دیگه گذاشته بودن 

پست ازم ۵ تومن پول کارتن گرفت ، ۱۲ هم پول ارسال 

هزینه ارسال رو دیجی کالا داد ولی اون ۵ تومن رو نه🙁

استارتر گرامی بارکد قرمز رنگی که روی جعبست اصولا براشون الویت هستش ولی شاید ازتون تحویل بگیرن. ما چندباری که بعلت مشکل جنسشون مرجوع کردیم بارکد رو اسکن کرد و تحویل گرفت

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"

[QUOTE=225226989]اگه همون جعبه ای که داخلش وسایل هستش  عیبی نداره ، مرجوع میکنن ولی توی پست باید پول کارتون رو ...[/QUOTEاها کاش مرجوع کنن فقط حالا یکمشم ندن مشکلی نیست