2777
2789
عنوان

مهمون اجباری

160 بازدید | 5 پست

عروس عمه شوهرم میخواد بیاد خونمون چند ماهه گفته ولی من اهمییت نمیدم چون تولد دخترش همه رو دعوت کرد الا ما گفت خونم کوچیکه جا نبود قرار بود دیروز بیان که تست کرونا همسرم مثبت بود من لغوکردم الان میبینم همه رو دیروزدعوت کرده کافه به ما نگفته درسته ما نمی رفتیم به خاطر مریضی همسرم ولی ناراحتم که هیچ وقت مارو دعوت نمیکنه ولی میخواد بیادبه قول خودش خوشگذرونی......

حالا گفته هفته دیگه بگومیاییم چیکار کنم دعوتش کنم یا نه

راستی 10سال بود خونه ما نیومده الان با خانواده همسرم دعوا کردیم میخواد بیاد فضولی

معلومه که نه

رک بگو دلیلی نمیبینم خونمو پاتوق خوش گذرونیت کنم 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

معلومه که نه رک بگو دلیلی نمیبینم خونمو پاتوق خوش گذرونیت کنم 

خجالت میکشم بگم تازه تنها هم نمیاد جاریمم دعوت میکنه با خودش بیاردش والله تو این گرونی ده نفر میشن

عروس  عمه شوهر؟!!!!!!من خود عمشو ده سال یکبار میبینم

عمش فوت شده عروسه بلای جونم شده دو سه ماهه همش امروز فردا کردم ولی الان دیگه به جاریم اس میده بیافردا بریم خونه اونا (یعنی خونه من) منم نمیتونم چیزی بگم

خجالت میکشم بگم تازه تنها هم نمیاد جاریمم دعوت میکنه با خودش بیاردش والله تو این گرونی ده نفر میشن

اصلا خجالت نکش بگو 

اگر خیلی سختته بگو دارم خونه تکونی میکنم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.