hhhsf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 4420 عنوان آیودی و لکه بینی 257 بازدید | 7 پست سلام من ۷ ماهه آیودی گذاشتم از همون اولم لکه بینی دار م تا الان دکترم رفتم گفت آیودی سر جلسه دارو داد ولی فایده نداره چکار کنم ♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜 1400/11/15 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
🌹🌹Fatemeh🌹🌹 عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 5412 میتونم بپرسم در چ حده من ۲۰ روزه گذشتم ۱۰ روز پریود شدم ۲ روز پاک دو باره ۵ روز الان دو روزه چیزی نیت۶ الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
hhhsf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 4420 میتونم بپرسم در چ حده من ۲۰ روزه گذشتم ۱۰ روز پریود شدم ۲ روز پاک دو باره ۵ روز الان دو روزه چیزی نی ... برا من ۷ روز پریودم بعد پاک میشم دوباره فردا لکه بینی دو روز هست یه روز نیست سه روز هست دو روز نیست تا پریود بعدی کلا کلافه شدم ♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜
🌹🌹Fatemeh🌹🌹 عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 5412 برا من ۷ روز پریودم بعد پاک میشم دوباره فردا لکه بینی دو روز هست یه روز نیست سه روز هست دو روز نیست ... منم دوباره شروع شد الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
nazariiii عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 2660 برا من ۷ روز پریودم بعد پاک میشم دوباره فردا لکه بینی دو روز هست یه روز نیست سه روز هست دو روز نیست ... سلام میشه بگید شما بعد از آیودی تا چندوقت لک بینی داشتین؟چقدر طول کشید تا بدنتون عادت کنه؟ خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
hhhsf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 4420 سلام میشه بگید شما بعد از آیودی تا چندوقت لک بینی داشتین؟ چقدر طول کشید تا بدنتون عادت کنه؟ من تا ۵ ۶ ماه لکه بینی داشتم بعدش کم کم خوب شد ♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜
nazariiii عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 2660 من تا ۵ ۶ ماه لکه بینی داشتم بعدش کم کم خوب شد ممنون گلم جواب دادیمنم ۳ ماهی میشه آیودی گذاشتم و هنوز لکه بینی دارمپریودم هم خیلیییی دردناک شده درصورتی که قبلش اصلا دردی نداشتم خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
hhhsf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 4420 ممنون گلم جواب دادی منم ۳ ماهی میشه آیودی گذاشتم و هنوز لکه بینی دارم پریودم هم خیلیییی دردناک شده ... خواهش پریودی هم خوب میشه کم کم ♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜