2777
2789
عنوان

احسان بهم گفت ...

872 بازدید | 12 پست

بهش گفتم برو زن بگیر بچه دار شو من از یادت میرم چند تا حرف بارم کرد ک دوسم داره ... گفتم بیا فرار کنیم گفت یه عمر خودمونو در به در کنیم اگه بگیرنمون هم بلایی سرت میارن ... گفت دعا کردم ایشالا جواب میده ... اونقد صبر میکنیم تا بهم برسیم بنظرتون صبر کردن کار درستیه ؟؟؟ خیلی دلتنگشم آروم و قرار ندارم 

احسان کیه؟

دیشب تو سریال ریور دیل هم همینجوری بود جیسون قرار بود با پالی فرار کنه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اونوقت چی شد ؟؟؟

هیچی دیگ منم چهارم دبیرستان بودم عاشق هم بودیم اواسط مدرسه ک فهمیدن گوشیمو ازم گرفتن نزاشتن برم مدرسه واس همه چ محدودم کردن دیگ طوری شده بود ک یواشکی با گوشی داداشم بش اس میدادم یا میرفتم از خونه عموم اینا بش زنگ میزدم اونموقع احسان سربازی رفته بود خیلیییییی روزای سختی بود😭😭😭😭😭😭😭همیشه درحال گریه بودم سه چهار بار خاستگاری اومدن ولی چون دوتا خاهر بزرگ داشتم قبول نمیکردن خانوادم اخرش باهم هماهنگ کردیم فراررر کردیم فردای فرارم عقد کردیم ۶ماه پدرومادرمو ندیم ولی بعد ۶ماه اشتی کردیم الانم یه دختر دارم ۴ سالشه😍😍😍😍😍😍😍😍

هیچی دیگ منم چهارم دبیرستان بودم عاشق هم بودیم اواسط مدرسه ک فهمیدن گوشیمو ازم گرفتن نزاشتن برم مدرس ...

خوشبحالتون اما ما اگه فرار کنیم پیدامون کنن میکشنمون 😑 چطور عقد کردی ؟؟؟ پیداتون کردن یا خودتون رفتید پیش خانوادت ؟؟؟

خوشبحالتون اما ما اگه فرار کنیم پیدامون کنن میکشنمون 😑 چطور عقد کردی ؟؟؟ پیداتون کردن یا خودتون رفت ...

ن بابا دیگ دیدن فرار کردیم همه فهمیدن مام با احسان رفتیم خونه فامیلاشون شبش خانواده احسانو چن نفر دیگ رفتن خونمون آخوند هم برده بودن خونمون تو جمع بدون حضور ما صیغه محرمیت میخوننو فرداشم عقد کردیم منم سه ماه نامزدموندم خونه احسان اینا بودم بعد ۳ماه واسمون یه عروسی عالییی گرفتن خانوادم نیومدن واس عروسیم ولی دوتا خاهرام اومدن تو آرایشگاه راهیم کردن😍