2777
2789
عنوان

با جاریم چه کنم؟

1459 بازدید | 72 پست

سلام 

آقا به دادم برسید. هر دفعه یه جور اذیت میکنه .

این سری اینطوری اذیت میکنه که وقتی ما و اونا میریم خونه ی مادرشوهرم ، میشه کاسه ی داغ تر از آش . بچم چهاردست و پا میره. یهو به شوهرم میگه وای الان بچه می خوره به میز تلویزیون و منفجر میشه. در صورتی که من و بابا و بابابزرگ و مادربزرگش نشستیم و مواظب بچه هستیم که آسیب جدی نزنه به خودش. به هر حال بچه کوچیکه و دلش میخاد بره اینطرف و اون طرف و نمی تونم مثل بلانسبت گوسفند ببندمش که . دفعه های قبل هم در نهایت پررویی سر همین قضیه جلوی مادرشوهرم اینا میگفت مادر بچه بی خیاله. تمام هدفش اینه جلوی خانواده ی شوهرم ثابت کنه مادر خوبی برای بچم نیستم و از حسادتشه. چه کنم؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل مادرشوهرم اینا از دستش خونه بخاطر همین تا حالا جوابش رو ندادم ولی دارم اذیت میشم و دلم میخاد دهنش رو ببنده دیگه برام اظهارنظر نکنه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

وایییی چه بیشعور یه بار بهش بگو بچه منه و من صلاحشو بیشتر میدونم 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
خودش بچه نداره؟ 

۵ سالشه

جدا از جاریت، منم خیلی از بچه تو این سن میترسم . 

بچه اس نمیفهمه ک

یهو یچیزو میکشه میندازه رو خودش

یهو از یجایی میوفته پایین

و مث جارو برقی هرچی رو زمین هست جمع میکنه میخوره

واااقعا خیلی مواظبت میخواد تو این سن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

اسی من دوروزه دارم خودمو جر میدم برا خانواده شوهر دیگه جون ندارم حرص بخورم😤😤مرده شور هرچی ادم فضول کنن...تو هم ایرادای الکی بگیر قشنگ گند بزن به وجهه اش

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ب شوهرت بگو اون یبار نوکشو بچینه براهمیشه دهنش بسته میشه

بخاطر دل مادرش حرف نمیزنه.جاریم تا حد طلاق هم قبلا رفته بود و طولانی قهر می کرد

بگو مادر بچه بچه صلاح بچشون بهتر از همه میدونه والا از دست جاریا منم دلم خونه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اسی من دوروزه دارم خودمو جر میدم برا خانواده شوهر دیگه جون ندارم حرص بخورم😤😤مرده شور هرچی ادم فضول ...