2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین

65 بازدید | 11 پست

در مورد مردی که یبار جدا شده بعد یه بچه داره بعد چند ماهه قبل با خواهرم نامزد کرد ولی موقع عقد پشیمون شد مهریه هم گفته ۱۴ سکه بیشتر نمیزنه بعد بهم زدن نامزدی با خواهرم چندین جای دیگم رفت خواستگاری و آشنا شد ولی باز بهم زد دوباره برگشته سمت خواهرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا ولی خواهرم کوره نمیبینه 

راضیش کنین اشتباه میکنه این اقا همش در رفت و امده و از کجا معلوم تد زتدگیش پای بند باشه و یکی بهتر دید بهم نزنه باز

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
میگه از مهریه میترسم مهریه نمیزنم بعد گفته باید خواهرم بیاد شهرستان

عجب 

از مهریه میترسه زن نگیره 

قشنگ داره جوری رفتار میکنه باهاتون ک انگار داره لطف بزرگی میکنه در حقتون ک باهاتون وصلت میکنه

خواهر شماهم بگه باشه مهریه همین ۱۴ تا ولی حق طلاق حق مسکن حق تحصیل حق تنصیف و... میخوام 

بگه بدون اینا منم میترسم ازدواج کنم 

عجب  از مهریه میترسه زن نگیره  قشنگ داره جوری رفتار میکنه باهاتون ک انگار داره لطف بزرگی ...

عزیز هیچی حقی نمیده تازه به خواهرم گفته باید تعهد محضری بدی شهرستان زندگی کنی نگی میخوام برم تهران چون خونه ما تهرانه خونه اونا شهرستانه

عزیز هیچی حقی نمیده تازه به خواهرم گفته باید تعهد محضری بدی شهرستان زندگی کنی نگی میخوام برم تهران چ ...

ب ابجیت بگو با این ازدواج کنی هرچی سرت بیاد حقته فردا نگی کسی بهم نگفته بود

دقیقا از چی این بشر خوشش اومده آخه

ب ابجیت بگو با این ازدواج کنی هرچی سرت بیاد حقته فردا نگی کسی بهم نگفته بود دقیقا از چی این بشر خوش ...

بخدا انگار خواهرم جادو شده اصلا یه وضعی تمام دین دنیاش شده این اقاهه