2777
2789
عنوان

بی بی چک

292 بازدید | 29 پست

دو دقیقه طول کشید هاله افتاد خودم میدیدمش راحت الان بعد نیم ساعت بیشتر مشخصه تو عکسم انگا کمرنگتره،۳روز دیگه تا موعودم مونده بنظرتون مثبته؟

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میبینم 

جدی😍🥺توروخدا دعا کن واسم

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

عزیزم تو گوشی زیاد معلوم نیس بذار حداقل دوسه روز از پریودیت بگذره اصلا عجله نکن اینجوری هی ناامید می ...

اره خودمم میگم ،اصن صبور نیستم😂پسفردا میزنم

مثبتههههه

واااییییی خدا کنه کاذب نباشه🥺🙏❤

ان شاالله که کاذب نیست،میگما تاپیکای قبلتو نگاه کردم گفتی داداشت وزنداداشت مینور هستن

اره عزیزم🥺مگه تو مینوری؟

اره عزیزم🥺مگه تو مینوری؟

یه چیزی شبیه مینور هستیم،منو شوهرم ناقل یه بیماری هستیم شرایطمون دقیییقا مثل مینور هست،نگران نباشید اینا باردارکه بشن زنداداشت هفته ده تا دوازده یه نمونه از جفت ،ازش میگیرن اسمش سی وی اس هست،هربارداریش فقط 25درصد امکان داره بچشون مازور باشه پس اصلا نگرانی نداره،،،بگو دکترشونو عوض کنن ،درکناراون مشاور زنتیک هم برن

یه چیزی شبیه مینور هستیم،منو شوهرم ناقل یه بیماری هستیم شرایطمون دقیییقا مثل مینور هست،نگران نباشید ...

مرسی عزیزدلم قربونت برم ک دلمو بیشتر اروم کردی چشم حتما،امام حسین دل هیچ بندشو اینجوری ناامید نکنه🙏🥺❤

مرسی عزیزدلم قربونت برم ک دلمو بیشتر اروم کردی چشم حتما،امام حسین دل هیچ بندشو اینجوری ناامید نکنه🙏 ...

من خودم الان باردارم،پسرم هفت سالشه سر اون نمونه دادم خداروشکر مشکل نداشت،پارسالم دوقلو باردارشدم مشکل داشتن سقط کردم حالام باردارم برام دعاکن اینبارم خوب باشه مشکل نداشته باشه،دو هفته دیگه باید برم نمونه بدم

من خودم الان باردارم،پسرم هفت سالشه سر اون نمونه دادم خداروشکر مشکل نداشت،پارسالم دوقلو باردارشدم مش ...

عزیزم خدا حفظش کنه واستون،از ته دلممممم دعا میکنم ک خوش خبری بیای بگی سالم سالمه🙏😍