2777
2789
عنوان

فیلمشو ک دیدم...

85 بازدید | 9 پست

فیلم شهیـد رنجبرو ک دیدم به معنای واقعی قلبـم آتیش گرفت. کلی گریه کردم 

چقد یه آدم میتونه بی همه چیز باشه ک بخابه رو سینه عزیز یکی شاهرگشو بزنه .فکن روز پدر نزدیک باشه و در تدارک باشی باباتو ک خسته از سر کار میاد سوپرایز کنی،یعد چند روز مونده خبر شهادتش بیاد بمیرم برا دل بچه هاش.

چقـد این قشر مظلومن، چقــددد مظلومن، توی دعوا قومیتی و طایفه ای  شهیـد میدن، توی دزدی مبارزه با قاچاق و مواد مخدر، گروگان گیری، مرز بانی ها، اوباش، اغتشاشات .....

ولی برا دفاع از خودشون نمیتون حتی از اسلحشون استفاده کنن. هفته سه چهارتا از نیرو انتظامی و ناجا شهیـد میشن خیلی دردنگاه با حقوق کم اینهمه مشکل چطوری دوام میارن.

اون وقت یه عده کاسه لیس آمریکای ک نونشون از فحاشی و دری وری نسبت به ایران و ج ا  درمیارن میاد  به ظاهر ایرانیت و بوی از شرافت نبردن طوری حرف میزنن به مشت خوش باورم شروع میکنن راه اونارو میرن.

تا یکی از اعضای خانواده توی همچین شغلی نباشه درک نمیکنه. من یکی از اقوامون نظامیه واقعا خیلی تحمل دارن با این همه مشکل باز ادامه میـدن.بنده خدا مامانش از وقتی پسررش رفته سر این کار ده سال پیر تر شده تا حالا چند باز زخمی اومده خونه.

یادمه یه کلیپ دیدم مامور خارجی زد بی دلیل یکیو کشت بعد تو مصاحبه گفت احساس کردم میخاد حمله کنه:// 

طرف خلاق قانون رانندگی میکنه جریمه میشه، پیاذه میشه مامورو میزنه:/ سر قضیه ناموسی مامور قمه میخوره میمبره:/ تو اغتشاشات مامورا سنگ میخورن نفعشو اون بر آبیا میبرن:/ 

واے دلم براشون خون شد.

اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤

همون که تو شیراز کشته شد 😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره 😢 

فیلمشو ندیدم ولی بچه هاشو تو اخبار دیدم پسرش با گریه حرف میزد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
این طرز حرف زدن امثال شماست که باعث میشه جوونا حسی به شهیدا نداشته باشن ربط دادن مسایل بهم دیگه و ف ...

این ک تو به من توهین کنی من بهت لبخند بزنم بگم بع عقایدت احترام میزارم  این درسته؟؟!

شنیدی دیشب تا حالا چ درب وریای به این شهیـد بستن؟

به هم ربط میدم چون به هم ربط داره، چون ک بدون آگاهی دیدم مامور و حین ماموریتش فقط چون دیون تو این لباسه کتک زدن اینا از کجا میاد؟ کسی ک جونشو داره مبزاره برا این مردم بعد بیان بگبرن بزننش؟  

احترام به عقایـد؟  این ناحقیه  وقتی یه عده داذه یتیم میشن یه عده دارن شهیـد میشن 

توی عمرم خیلی مواظب حرفام بودم ک طوری صحبت نکنم ک بقیه بدشون بیاد آره منم مثل تو معتقدم هر کسی هر عقیده ای داره برای خودشه و دنیا و آخرتش 

ولی این خیلی بهم فشار آورد، اونا جونشونو واسه این مملکت و مردم و ناموس و امنیت میدن بعد بعضی از همین مردم بهشون حرف میزنن. 

این طرز حرف زدن امثال شماست که باعث میشه جوونا حسی به شهیدا نداشته باشن ربط دادن مسایل بهم دیگه و ف ...

مثل این ک بگی من به عقایـد اوباش احترام میزارم درحالی اونا  سعی دارن مالتو بدوزدن یا ایجاد مزاحمت کنن برات! 

ادامه بده   به من ضرر نمیزنی با این گفتار فقط ادما رو میرونید

ن سعی بر روندن آدما ندارم، من کسی نیستم ک به خاطر گفتار من شخصیت همچین انسان های فدا کاری زیر سوال بره 

من سعی دارم بفهمن جقـد مظلومن و چقدر ناحقیه دربارشون 

عزیزم اگ از این ناراحت شدی ک گفتم کاسه لیس آمریکای منظورم اون عده هستن توی آمریکا علیه اینا کار میکنن و اصلن در گیرو دار این چیزا نیستن مثل مقاسم شهادت وو.. 

همونای ک به  شهید حاج قاسم سلیمانی میگن تروریست:)