2777
2789
عنوان

مشکل رابطه با شوهرم

1003 بازدید | 26 پست

سلام

راستش شوهرم توی رابطه هیچ عیبی نداره و خیلی هم خوبه و وقت هایی که برنامه باشه کلی هم لذت میبریم هر دومون .

اما ایرادی که وجود داره اینه که خیلی دیر به دیر رابطه داریم ، مثلا دو هفته ای یکبار یا ماهی یکبار .

قبلا هم راجع به این مشکل تاپیک زده بودم و دوستان گفتند که شاید سرد باشه و از این جور حرف ها .

اما خوب واقعا سرد نیست و هیچ مشکلی نداره . با خودش که صحبت کردم و دلیلش رو که ازش پرسیدم ، میگه که اگر که زیاد رابطه داشته باشیم روی پوستش و موهاش تاثیر میگزاره و به خاطر همین مجبوریم که کمتر رابطه داشته باشیم .

سوالی که داشتم اینه که واقعا همسرم درست میگه یا اینکه بهونه میاره ؟ ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا اولین باره مبشنوم بهشون بگو این حرفها الکیه ول کن بابا هفته ایی یه بار حداقل ضروریه به خصوص که جوونین 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
معلوم نیست .ولی میتونی بفهمی ‌ داخل خونه همش تیپ بزن انگار میخوای بری عروسی و اینا بعد موقع را ...

همه ی این راهکار ها رو امتحان کردم ، اما تاثیری نداشت ، نوازشم میکنه و خیلی هم دوستم داره اما تمایلی به برقراری رابطه کامل نداره .