s_delaram_dayan_s مدیر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 18 پست سلام بچه ها بی بی چک زدم تو دو دقیقه هاله افتاد خودم راحت میبینمش ۳روز دیگه تا پریودیم مونده،بنظرتون امیدوار باشم🥺 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1400/11/15 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 مشکلت چیه چندوقته اقدامی تنبلی خفیف دارم،ی سال به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 حالا شما تا موعدت صبر کن بعد بزن انشااالله بارداری برای منم دعا کن بشم انشالله ک میشی عزیزم،خودم ک امیدوارم خدا کنه امیدم ناامید نشه به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
mtoofani عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 انشالله ک میشی عزیزم،خودم ک امیدوارم خدا کنه امیدم ناامید نشه انشالله خدا ب حق همین ماه عزیز دامن همه منتظرا سبز کنه
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 انشالله خدا ب حق همین ماه عزیز دامن همه منتظرا سبز کنه الهی امین🥺🙏 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)