2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

240 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من سه ماه قبل بارداری شیمیایی داشتم سه ماه صبر کردم حالا اقدام کردم امروز موعد پریودم هست که هنوز پریود نشدم .صبح بی بی چک گذاشتم خیییییلی کم رنگ شده خط دومش بنظر شما این بارداریه یا نه ؟؟  میشه دوبار پشت هم بارداری شیمیایی اتفاق بیوفته ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم بارداری شیمایی یعنی چی 

ولی حتی اگر خط کمرنگ بیوفته یعنی بارداری

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

مبارکه .اگه زیر پنج دقیقه افتاده 

نه چرا هیچی نشده میگی شیمیایی مثبت باش هرچی میکشیم از این منفی گفتنامونه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

فک کنم مثبت باشه 

برای منم اولش خیلی کمرنگ بود خیلی ها گفتن باردار نیستی ولی بودم.

بعضی از دوستانم گفتن صد در صد بارداری که شکرخدا چند روز بعد پر رنگ و مثبت شد.

🌼الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌼

مبارکه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
نمیدونم بارداری شیمایی یعنی چی  ولی حتی اگر خط کمرنگ بیوفته یعنی بارداری

بارداری شیمیایی یعنی لقاح صورت میگیره داخل رحم حتی بتا بالا میره ولی به هزار و یک دلیل لانه گزینی نمیکنه و بعد از یک هفته فرو میریزه و به طور خیلی بد پریود میشی . من سه ماه قبل بی بی چکم مثبت بود خط پر رنگ تر از این بود رفتم آزمایش خون دادم گفت مثبته خیلی خوشحال شدیم حتی به چند نفر گفتم که باردارم ولی بعد یک هفته پریود شدم و رفت . واسه همین خیلی اینبار استرس دارم امیدوارم مثبت واقعی باشه