2777
2789
عنوان

ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توضیحات استارتر مبهمه میگه سند زدم ولی تعویض پلاک نکردم و خلافی ندادم این که امکان پذیر نیست باید دق ...

شما سوال بپرسید تامن بگم ،،،مارو بردن دفتر خونه گفتن برا تنظیم سند

توضیحات استارتر مبهمه میگه سند زدم ولی تعویض پلاک نکردم و خلافی ندادم این که امکان پذیر نیست باید دق ...

منکه اصلا وارد نیستم 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
،نمیدونم یه چیزی مثل حق تحریر،بهمون گفتن

شما یک وکالت نامه گرفتید باید فروشنده رو به مرکز تعویض پلاک ببرید همونجا اعلام کنه کارت ماشین رو گم کرده و خلافی ماشین رو بده بعد که تعویض پلاک شد و برگ سبز رو گرفتید به پلیس ۱۰ مراجعه کنید تقاضای کارت سوخت المثنی کنید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
شما یک وکالت نامه گرفتید باید فروشنده رو به مرکز تعویض پلاک ببرید همونجا اعلام کنه کارت ماشین رو گم ...

ما الان اومدیم تهران به این اقا گفتم لیا بریم برا پلاک گفتش اینجا طولانی میشه برید اونجا اینجا چند روز بازد تونوبت باشید

ما الان اومدیم تهران به این اقا گفتم لیا بریم برا پلاک گفتش اینجا طولانی میشه برید اونجا اینجا چند ر ...

تعویض پلاک باید اینترنتی نوبت بگیرید تاریخ رو که فیکس کردید به اون آقا اطلاع بدید همه پول ماشین رو دادید؟

اره همشو

ببینید من در همین سایت یک تاپیک در مورد خودرو زدم کاش میخوندید و کلا قبل از خرید و فروش مشورت بکنید الان هم نگران نباشید اینترنتی نوبت تعویض پلاک بگیرید روزی که تعیین شده به فروشنده اطلاع بدید ضمنا بهشون بگید همین فردا تسویه حساب خلافی رو برای شما بفرسته