2777
2789
عنوان

خانواده شوهر😑

496 بازدید | 10 پست

جاری من یه گروه واتساپ زده عکسای نوزادشو میذاره، و همه مارو هم اد کرده( بدون اجازه) چند هفته پیش خاله شوهرم گفت خدارو شمر لیاقت مادر شدن داشتی؛ بعضیا ندارند

تنها کسی که اون گروه مادر نبود من بودم!🥺 خیلی حرفش منو ناراحت کرد با اینکه خودمون فعلا بچه نمیخوایم ولی. حس خیلی بدی بهش پیدا کردم! فکر کردم بگذره زمان یادم میره! ولی واقعا نمیتونم تحملش کنم!! 

یبار گوشی دستم بود دیدم پیام داده دوباره حرفش یادم اومد! شوهرم داشت نگام میکرد گفت چرا یهو قرمز شدی!! یعنی گویا درین حد بهم میریزم

دلم میخواد تلافی کنم یا از گروه لفت بدم😔 ولی میدونم داستان میسازند!

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌

گروهو میوت کن و ارشیو کن جلو چشمت نمیاد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اهمیت نده گروه رو بزار رو بی صدا و اصلا پیام های گروه رو سین نزن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بیخیال بابا منم الان چندسال عروسی کردم اصلا به بچه فکر نکردم خانواده شوهرم خانواده خودم زیاد میگن امااز سرم بازش میکنم ناراحت نشو .خدای نکرده نازا نیسی که ناراحتی خودت نمیخای بیاری