2821
2789
عنوان

دارم گریع میکنم

518 بازدید | 32 پست

دوسالع معده درد و هزار درد دارم هر روز اذیت میشم دکتر ک فایده نداشت هرچی دعام میکنم نمیگیره امشب گریع کردم هرچی دعا کردم خواستم بخوابم فکر خیال اینک سرطان دارم اومد ط سرم دو ساعته دارم گریع میکنم اخع چرا انقد باید درد بکشم چرا خدا دوسم ندارع گفتم خوب نشم خودمو میکشم 

عزیزم این فکرا واقعی نیست فقط هر کاری میکنی نرو گوگل سرچ کن هرچیو بگی میگ سرطان من خودم صبح تا شب سرچ کردم و الان داغونم..اصلا نگران نباش مطمئن باش سرطان نیست فقط فکرته همین...فوق فوقش زخم معده داری

اصلا نگران نباش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این فکرا واقعی نیست فقط هر کاری میکنی نرو گوگل سرچ کن هرچیو بگی میگ سرطان من خودم صبح تا شب سر ...

اخه چرا خدا صدامو نمیشنوعه من نمیتونم مث ادم غذای بخورم 

دوست گلم هیچ سرطانی اینهمه مدت طولانی بهت فرصت نمیده مطمین باش سرطان نیست متخصص خوب برو شیوه غذا خوردنتو اصلاح کن حساسیتت رو پیدا کن خوب میشی به امید خدا

خدای مهربونم ممنونم که هیچ وقت تنهام نمیزاری

چراسریع ذهنت رو میبری سمت سرطان گلم، استرس وناراحتی برای هردردی خوب نیست ویه جورایی عامل خیلی ازبیماریهاست، سرطان هم گاهی وقتا با روحیه خوب وامیددرمان میشه، تواین شب عزیز ازخداسلامتیت روبخواه وامیدوارباش،طب سنتی رو امتحان کردی یانه؟ 

خدا صداتو میشنوه... این چه حرفیه آخه؟؟هر کسی یه مشکلی داره تو زندگیش مشکل شمام درمان داره اصلا نترس برو دکتر بهت دارو میده خوب میشی کامل 

این حرفا چیه دختر

من ۱۵ ساله معده دزد دارم با هزار درد دیگه الانم بعد ۷ ماه هنوز عوارض کرونا روم مونده درد دارم 

دمت گرم بااین اراده ات

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز