2777
2789

امشب یهویی زدم زیر گریه اشکم بند نمیومد حامله ام همش تو خونه شوهرمم زیاد باهام حرف نمیزنه همش یا تلویزیون یا تو گوشیه .همش تنهام دلم شکسته یاد همه عقده هام افتادم .گریه کردم فقط بوسم کرد رفت خوابید 😔

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒

امشب از شبهای به یاد موندنیه برام😍برای همتون ارزوی حال خوش دارم

خوشیاتون پایدار

دعا کنین نهایت اتفاق امروز خوش باش

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب یهویی زدم زیر گریه اشکم بند نمیومد حامله ام همش تو خونه شوهرمم زیاد باهام حرف نمیزنه همش یا تلو ...

شوهر منم بیشتر وقتها همینه...مردا اصلا نمیفهمن ما خانمها و

چون تنهایی زیاد،زود رنج شدی سعی کن زیاد فکر و خیال نکنی و سرتو گرم کن کسی نزدیک خونتون نیست از آشناهات باهاش رفت و آمد کنی؟ منم خونم از مادرم دوره صبح تا شب تنهام

امشب از شبهای به یاد موندنیه برام😍برای همتون ارزوی حال خوش دارم خوشیاتون پایدار دعا کنین نه ...

خیلی ممنون عزیزم انشالا هرشب زندگیت پر از حال خوب باشه

شوهر منم بیشتر وقتها همینه...مردا اصلا نمیفهمن ما خانمها و چون تنهایی زیاد،زود رنج شدی سعی کن زیاد ...

بعضی وقتا میگم یکم باهام حرف بزن میگه چقد غر میزنی .مامان ندارم خونه کسی هم نمیشه بری تصمیم گرفتم برم خونه مادر شوهرم بمونم تا سه ماه دیگه بچم دنیا بیاد .مادر شوهرم طول روز همش تنهاست

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
بعضی وقتا میگم یکم باهام حرف بزن میگه چقد غر میزنی .مامان ندارم خونه کسی هم نمیشه بری تصمیم گرفتم بر ...

اگر مادر شوهرت خوبه بری بهتره از تنهایی در میای...منم همش تنهام آدم خسته میشه از تنهایی

بعضی وقتا میگم یکم باهام حرف بزن میگه چقد غر میزنی .مامان ندارم خونه کسی هم نمیشه بری تصمیم گرفتم بر ...

خدا مادرتون رحمت کنه...انشالا نی نیت صحیح و سالم بیاد وقت سرخاروندن نداری بعدش ولی شیرینه عوضش