2777
2789
عنوان

دعا 😭🤕🤒😷🥺

107 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) وبرای سلامتی من و خانوادم دعا کنید 

حالمون خوب نیس 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  خدایا به همه بیماران سلامتی بده و این بیماری رو از همه ما دور کن و نعمت سلامتی رو از ما نگیر و به همه دوستانی که برای من و خانوادم دعا کردن خدایا فردایی بهتر برایشان عطا کن و خدایا نگذار کسی با غم و اندوه شب خود را به صبح برساند خدایا سلامتی را در وجودش قرار بده و روزی پر برکت را در زندگی اش خدای مهربونم دل همه دوستانم را شاد گردان به خودشون و عزیزان شون سلامتی و عافیت بده مریض هاشون را شفا بده مجردهاشونو لباس سفید  خوشبختی بپوشان به متاهل ها  آرامش و عشق پایدار عطا کن قلب پدر مادرها را به دیدن خوشبختی و موفقیت فرزندانشان‌شادگردان‌‌ سایه ی پربرکت شان هم بر سر عزیزانشان نگه دار آمین یا رب العالمین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ازخدامیخوام که هرچه سریعتر خوب و خوش باشید برام دعاکنید ازهمسرم جدانشم وزندگیمون مثل قبل بشه

خیلی ممنونم از محبتت 

ان شاءالله که حاجت روا بشی و زندگی با عشق و محبتت داشته باشی 

انشالله شفای همه ی مریضان🙏🏻الخصوص شما و خانوادتون نگران نباش خدا مهربون تر از این حرفاس

ان شاءالله 

خیلی ممنون عزیزم ان شاءالله خدای مهربون آرزوهات رو برآورده کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز