2777
2789
عنوان

وحشت عجیب دختر/۵ ۲ سالم!!!!!

896 بازدید | 77 پست

سلام دوستان شبتون بخیر دخترم امروز سرما خورده ولی خب خودتون بهتر میدونین اول هر سرما خوردگی حال کسی گوش شیطون کر اونقدر بد نیست ....بعد از ظهر خوابوندمش یهو با جیغای وحشتناک بلند شد دیدم یه کوچولو گرما یهو مرید بغلم به پهنای صورت اشک میریخت و مثل بچه کنجشک میلرزید و به یه نقطه اشاره میکرد میگفت مامان میترسم ولی هنوز بلد نیست بگه چی شده و چرا میترسه من محکم بغلش کرده بودم انگار یه نفر حمله کنه بهش یهو شورتشو با وحشت قایم میکرد بعد جیغ نیزد و هق هق میکرد من گفتم لابد خواب دیده خودمم ترسیده بودم باز الان خوابوندش باباش تب برم بهش دادیم منتهی تب نکرده بود ما دادیم برای احتیاط باز با وحشو از خواب پرید جیغای شدید میکشید و با همون نقطه خیره شده بود دوستان من کم کم وحشت کردم توروخدا بگین چیکار کنم دخترن چرا اینجوری میکنه اصلا چی شده

قرآن بخون وقتی خوابه براش 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش کسی تنهاش نذاشتید اخیرا؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

حمد و چهار قول بخون با صدایی که دخترت بشنوه

بالا سرش قرآن بذار

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی