2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داروی امام موسی کاظم 

من با همین دارو خوب شدم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
من سردرد و چشم درد دارم ینی امیکرون هستش؟ گلومم درد میکنه اما سرفه ندارم. پشت چشمم خیلی درد داره نمی ...

اره خود کروناست 

جدیدا سرفه نداره

یا شایدم داره و اول با گلودرد شروع میشه 

دو سه روز تب و لرز و بی حال بودم اشتهامم صفررر یعنی چند روز غذا نخوردم بی حال میشدم ولی نمیتونستم بخورم.  انتی بیوتیک قوی و ویتامین سی و شربت ضد سرفه بهم داد.  

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

تقویت کن بدنتو غذاهای مقوی آب ماهیچه بخور قرص جوشان ویتامین سی پرتقال اینا بخور...کرونا داروی خاصی نداره فقط باید بدنتو تقویت کنی که بتونه شکستش بده وخوب بشی...آمپول نروبیون وسرم تقویتی هم بزن

من مادرم گرفت ریه هاش درگیر شد دو دوز  سینوفارم زده بود یک هفته ست تو بیمارستان فردا مرخص میشه خودمم گرفتم ولی فقط عطسه داشتم شدید یک نصف روز با دمنوش اویش و عسل و شربت لیمو عسل و بخور عنبر نسا و سرکه خوب شدم تا الان مشکلی ندارم واکسن هم نزدم اصلا ....تا الن هر سه نوع کرونا گرفتم 😁

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️

منو شوهرمو پسرمم گرفتیم.من اولش گلو درد داشتمو سرفه میزدم حس بویایی چشایی نداشتم پسرم دوسالشه سه شب تب کرد و سرفه دکتر رفتیم سرم زدیم اویشن و مایعات زیاد خوردیم تازه امروز بهتر شدیم دو دوز واکسنم زدم

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده