میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
دو سه روز تب و لرز و بی حال بودم اشتهامم صفررر یعنی چند روز غذا نخوردم بی حال میشدم ولی نمیتونستم بخورم. انتی بیوتیک قوی و ویتامین سی و شربت ضد سرفه بهم داد.
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
من مادرم گرفت ریه هاش درگیر شد دو دوز سینوفارم زده بود یک هفته ست تو بیمارستان فردا مرخص میشه خودمم گرفتم ولی فقط عطسه داشتم شدید یک نصف روز با دمنوش اویش و عسل و شربت لیمو عسل و بخور عنبر نسا و سرکه خوب شدم تا الان مشکلی ندارم واکسن هم نزدم اصلا ....تا الن هر سه نوع کرونا گرفتم 😁