2777
2789
عنوان

بي بي چك

99 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

به نظرتون احتمال اينكه جواب بي بي چك منفي كاذب باشه چقدره؟

اصلا احتمال داره؟؟؟

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)

اکثرا درسته

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممكنه باردار باشي و جواب بي بي چك منفي باشه؟

خیلی کم و به ندرت پیش میاد 

اگه استفاده کردین. و جوابش منفی بوده. 

بهتر یک هفته صبر کنین و دوباره بی بی چک استفاده کنین

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
خیلی کم و به ندرت پیش میاد  اگه استفاده کردین. و جوابش منفی بوده.  بهتر یک هفته صبر کنین ...

اگه پريود نشدم بايد همين كار رو بكنم...

منفی کاذب رو ندیدم...ولی تادلت بخواد مثبت کاذب..

امیدوارم برا شما مثبت بشه..ودلتون شاد بشه.

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...
من دوستم میگفت بی بی منفی ازمایش منفی دکتر سونو نوشت ک شاید مشکلی داری رفتم گفت بارداری

واقعا؟؟؟🥴

منفی کاذب رو ندیدم...ولی تادلت بخواد مثبت کاذب.. امیدوارم برا شما مثبت بشه..ودلتون شاد بشه.

ممنونم از دعاي خيرت

ولي فعلا ترجيح ميدم منفي باشه😅

به نظرت احتمال اينكه تخمك گذاري بيفته عقب مثلا روز ٢٠ ام سيكل باشه هست؟؟؟

ممنونم از دعاي خيرت ولي فعلا ترجيح ميدم منفي باشه😅 به نظرت احتمال اينكه تخمك گذاري بيفته عقب مثلا ...

آها خب عزیزم ببخش ان شاءلله هرچی به صلاحت باشه  ...نمیدونم والا عزیزم ولی حالا که مثبت نمیخوای منفیه دیگه فکرتو درگیر نکن.به همین راحتی   

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...